VIDEO Nøddesbo: Ikke forberedt på offensive svenskere

Sveriges offensive tilgang til forsvar var en kæp i hjulet for Danmark.

Jesper Nøddesbo roser Sveriges indsats.

For første gang ved EM i håndbold i Polen måtte Danmark gå fra banen uden at være vindere. Sverige kæmpede sig tirsdag aften tilbage og sikrede uafgjort 28-28.

Den danske stregspiller Jesper Nøddesbo giver Sverige kredit for at overraske danskerne, der især ikke havde forventet det svenske forsvarsspil.

- For det første skal rose svenskerne, for de spiller en klog kamp i dag. De stiller op i mange forskellige forsvarsformationer, som gør det svært for os at finde rytme i kampen. For meget af vores angrebsspil bliver baseret på enmandspræstationer, hvilket er fint nok til tider, men hvis vi skal bygge en hel kamp på det, så bliver det hårdt. Så mangler vi rytme i vores kamp, både forsvars- og angrebsmæssigt. Vi kommer ikke rigtig til at løbe og få lavet lette mål, så vi skal slide for det.

- Vi var ikke forberedt på, at de ville gå så offensivt, og det var med til at stikke en lille pind i hjulet. Vi skulle lige vænne os til det, siger Jesper Nøddesbo til DR.

Danmark spiller sidste kamp i mellemrunden mod Tyskland onsdag aften og kan her nøjes med uafgjort for at booke plads i semifinalen.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve