Drømmen om Pyeongchang: Skøjteløberen Elena Rigas kan ikke træne i Danmark

Elena Rigas vil til Vinter OL, selv om der ikke findes en eneste skøjtebane i Danmark, hun kan træne på. Tag med til Holland og Østrig i hendes første vlog.

Speedskateren Elena Rigas åbner is-sæsonen med to testløb i henholdsvis Holland og Østrig. Der findes nemlig ikke en eneste skøjtebane i Danmark, som hun kan træne på. Derfor bliver passet flittigt brugt og lufthavnene besøgt, når hun er nødsaget til at rejse udenlands for at finde isbaner, hun kan træne på.

I første afsnit af Elena Rigas' vlog kan du komme med på turen, hvor Elena åbner sæsonen med en række testløb.

Hun er blandt andet i aktion i disciplinen mass-start, som er hendes favorit disciplin og den hun regner med at kvalificere sig til OL i.

Se hvordan det går i de to testløb i videoen øverst i artiklen.

Hvem er Elena Rigas?

Elena Rigas præsentation
  • 21-årig speedskater
  • Skal slutte i top 24 på verdensranglisten for at kvalificere sig til OL.
  • Blev nr. 8 til VM i disciplinen ’mass start’ ved VM sidste år.
  • Er tidligere tredobbelt junioreuropamester i Inline.

Om DR Sportens 'Drømmen om Pyeongchang'

DR Sporten har som optakt til Vinter OL i Pyeongchang 2018 fået fem atleter til at optage vlogs. Ordet Vlog er en forkortelse af ordet videoblog, der også kan beskrives som en videodagbog. Det giver et nyt og unikt indblik i atleternes hverdag og kamp om de eftertragtede olympiske pladser.

Alt materialet er optaget af atleterne selv. Væk er opstillede interviews og tilrettelagte optagelser. I stedet taler atleterne direkte til seerne igennem deres eget filter og har tid til at fortælle, hvad de har på hjerte.

Du kan følge de danske håbs kamp om at kvalificere sig, forberede sig og meget andet helt frem til februar, hvor det hele går løs i Sydkorea.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve