Piotr stopper som træner for Wozniacki

Caroline Wozniacki er i samråd med sin far, Piotr, i færd med at ansætte en ny træner.

Caroline Wozniacki får snart en ny træner. (Foto: Gabriel Bouys © Scanpix)

Caroline Wozniackis far, Piotr, vil sidde derhjemme og se datteren spille tennis på tv, så hun har brug for en ny træner, og de er meget tæt på at have fundet vedkommende. Det skriver Jyllands-Posten.Tidligere har spanieren Ricardo Sanchez og svenskeren Thomas Johansson bistået Caroline Wozniacki uden den store succes. Men denne gang vil farmand ikke blande sig fra sidelinjen.

- Nej, nej, den nye træner overtager det fulde ansvar, og det har været meningen hele tiden.

- Vi søger en, der kan blive sammen med hende i resten af hendes karriere og ikke kun et halvt år, for det er skidt og ødelægger meget, siger Piotr Wozniacki til avisen.

To mand er inde i billedet til at overtage Piotr Wozniackis ansvar, Caroline Wozniacki skal blot beslutte, hvem af de unavngivne herrer, det skal være.

Verdensranglistens nummer 10 har fået den værst tænkelige optakt til French Open - årets anden grand slam-turnering, hvor det er blevet til fem nederlag på stribe i forskellige WTA-turneringer.

Men beslutningen om at finde en afløser har intet med datterens vigende resultater at gøre, siger Piotr Wozniacki. Det har været planen i et stykke tid.

Det er stadig Piotr Wozniacki, der er træner for Caroline, når hun står over for briten Laura Robson i første runde af French Open, som indledes søndag.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve