Wozniacki taber langtrukken semifinale

Caroline Wozniacki er slået ud af ASB Classic efter det første nederlag til Sloane Stephens.

Efter fem sejre over Sloane Stephens uden at afgive et eneste sæt har Wozniacki nu prøvet at tabe til amerikaneren. (Foto: Fiona GOODALL © Scanpix)

Så har man set det med: Caroline Wozniacki har tabt en tenniskamp til amerikanske Sloane Stephens, og med 2-6, 6-7 er Wozniacki ude af semifinalen i WTA-turneringen ASB Classic i Auckland.

I de to spilleres fem første kampe har Wozniacki ellers vundet hver eneste gang uden at tabe et eneste sæt, men den statistik blev brudt noget så eftertrykkeligt i fredagens semifinale, der strakte sig over det meste af et døgn.

Fredag morgen kom Wozniacki bagud med 5-2 i første sæt inden kampen blev udsat på grund af regn. Heldigvis var danskeren noget bedre med fredag aften dansk tid, da kampen blev genoptaget, men det var alligevel ikke nok til at presse Stephens ud i tredje sæt.

Wozniacki og Stephens fulgtes ad hele vejen til tiebreake, hvor de først skiltes da Sloane Stephens bragte sig foran med 5-2.

Amerikaneren virkede på det tidspunkt noget mere præcis og hårdtslående, og derfor spillede hun sig til hele fire matchbolde. Caroline Wozniacki fik godt nok klaret den første, men så tordnede Stephens et servees af sted og sikrede dermed karrierens første sejr over Caroline Wozniacki i en kamp der var præget af en del fejl.

I finalen natten til lørdag skal Stephens møde tyske Julia Görges. Wozniacki skal først i kamp igen i midten af januar når Australian Open begynder.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve