preload loader
billige-teaterbilletter4
 

Billige teaterbilletter

Vil du opleve store klassikere til små priser og se små forestillinger med store besparelser?
Så er det en god idé at sætte sig ind i de forskellige teatres rabatordninger. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at få overblikket over mulighederne i de største byer.

Århus:
På Århus teater er der halv pris på alle billetter om mandagen. De øvrige dage kan du også score billige billetter - men det kræver lidt is i maven. Århus teater skærer det halve af prisen til aftenens forestilling en time inden tæppet går. For at få fingrene i de billige billetter skal du ganske enkelt møde op på billetkontoret og krydse fingre for, at der ikke er udsolgt.

Som studerende har du endnu flere rabatmuligheder i Århus. Både Svalegangen, Århus Teater og Entré Scenen tilbyder halvpris-billetter til studerende. Disse billetter kan du bestille og betale i forvejen på ganske almindelig vis.

Ved at tegne et abonnement til Svalegangen kan du spare 25 pct. på billetprisen, og på Entré Scenen kan du spare 50 pct. ved at blive medlem (det koster 100 kr.).
Se mere på:
www.aarhusteater.dk og www.latesale.dk

billige-teaterbilletter1

København:
I København kan du også komme i teateret til halv pris, hvis du er villig til at vente til selve dagen. Københavnerne er dog sparet for besværet med at møde op foran teatret.

Internetportalen Alt om København (www.aok.dk) har nemlig sat de billige billetter i system, så du kan booke dem hjemme fra computeren. Via hjemmesiden www.latesale.dk kan du hver dag fra kl. 16.00 se udvalget af halvpris-billetter til aftenens forestillinger.

Hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev, kan du endda smugkigge allerede fra kl. 14.00.
Pt. er 14 københavnske teatre med i ordningen, og endnu flere er på vej.

Mange københavnske teatre yder både studie-, gruppe- og pensionistrabatter. Du kan se nærmere på det enkelte teaters hjemmeside.

Ålborg:
Nordjyderne kan spare penge på teaterbilletten, hvis de går meget i teateret. På Ålborg teater kan du tegne et abonnement på minimum tre forestillinger og maksimum fire forestillinger og derved opnå besparelser på billetterne.

Ved køb af tre forestillinger sparer du mellem 13 og 22 pct. afhængig af, om du vil have A eller B pladser. Ved fire forestillinger sparer du mellem 27 og 34 pct.

Er du under 25 år eller studerende, er der også store rabatter at hente. Du får oplevelserne til under halv pris - og endnu billigere hvis du køber et klippekort til 3 forestillinger.

Teatret tilbyder også grupperabatter ved grupper på min. 10 personer. 
Se mere på: www.aalborgteater.dk

billige-teaterbilletter3

 

Odense:

På Odense teater kan du blive 'Stjernekunde', hvis du køber billet til minimum 3 forestillinger på en sæson. På den måde kan du barbere 25-40 pct. af prisen.

Er du under 18 år eller studerende/i lære, kan du komme i teatret til halv pris.

Pensionister kan købe billetter mandag-torsdag til godt og vel halv pris (musicals og gæstespil er dyrere). Fredag-lørdag er der også små besparelser, men det er ikke i nærheden af hverdagsrabatterne.

Teateret har også grupperabat. Fra 10 til 49 personer: 25 kr. i rabat. Fra 50 personer: 40 kr. i rabat.
Se mere på: www.odenseteater.dk

 
 
 
 
 
Du er her: dr.dk > Tips fra DR > Tips og råd > Rabatten

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.