Seneste udsendelse

Arabiske stemmer: Hvad mener araberne om IS? Seneste udsendelse

Overalt i den vestlige verden diskuterer vi, hvad vi skal stille op med terrorbevægelsen Islamisk Stat. I denne uges Arabiske Stemmer på P1 fortæller Steen Nørskov og Naser Khader, hvad man siger og mener om bevægelsen rundt om i den arabiske verden, og hvordan araberne ser på de bombardementer, USA og flere arabiske lande har indledt.

Næste udsendelse

 1. Arabiske stemmer

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Historier fra Mellemøsten - en verden i forandring. Hør bl.a. hver uge om debatten på blogs, twitter og i de arabiske medier. Værter: Steen Nørskov og Naser Khader.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Arabiske stemmer: Hvad mener araberne om IS?

  Overalt i den vestlige verden diskuterer vi, hvad vi skal stille op med terrorbevægelsen Islamisk Stat. I denne uges Arabiske Stemmer på P1 fortæller Steen Nørskov og Naser Khader, hvad man siger og mener om bevægelsen rundt om i den arabiske verden, og hvordan araberne ser på de bombardementer, USA og flere arabiske lande har indledt.

 2. Arabiske stemmer: Obamas syriske dilemma

  Han har kæmpet for at holde USA ude af den syriske borgerkrig. Men nu skal såkaldte moderate syriske oprørere bevæbnes og trænes, og Obama er klar til at bombe i Syrien. Gruppen Islamisk Stat har tvunget Obama til at fremlægge en strategi for Syrien - men hvem er de oprørere, Obama nu vil træne? Naser Khader og Michael S. Lund går i dybden med de syriske oprørere.

 3. Arabiske stemmer: Kampen om sproget

  Arabisk er et af de sværeste sprog for europæere at lære. Men også araberne selv har svært ved at tale nogle typer af sproget. Naser Khader og Michael S. Lund nørder arabisk grammatik, fortæller om arabernes svar på 'Rødgrød med fløde-testen' - og beretter om kampen om, hvilken type arabisk man egentlig bør lære i skolen.

 4. Arabiske stemmer: Arven efter Gaddafi

  De væltede den enevældige diktator Muammar Gaddafi - men libyerne har ikke fået fred og demokrati af den grund. I stedet bevæger Libyen sig mod kaos med bortførelser, snigmord og væbnede kampe. Naser Khader og mellemøstkorrespondent Michael S. Lund ser på, hvad der er gået galt i oliestaten efter Gaddafis fald.

 5. Arabiske stemmer: Fodbold, oliepenge og fanatiske fans

  VM i fodbold er på vej til oliestaten Qatar - og imens bliver arabiske fodboldspillere og fans mere og mere politiske. Arabiske Stemmer med Naser Khader og mellemøstkorrespondent Michael S. Lund ser nærmere på fankultur, slagsange og arabiske opkøb af europæiske klubber i Mellemøstens mest populære sport: fodbold.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, I morgen d. 03. oktober

Startede Kl. 13:00 - sluttede 13:30

Om Arabiske stemmer

 1. Arabiske stemmer med Steen Nørskov og Naser Khader. Med udgangspunkt i værternes baggrund, kildenet og erfaring fra området, diskuterer de ugens emner fra den arabiske region.

Podcast Arabiske stemmer

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Arabiske stemmer

Lige nu på DR P1

P1 Debat: Er tidens krav om selvudvikling djævelens værk?

Psykologiprofessor, Svend Brinkmann, har skabt opsigt med sin nye bog, ”Stå fast”, hvor han langer kraftigt ud efter tidens udviklingstrang. Dvæl ved fortiden og det negative i dit liv, ta’ nej-hatten på og fyr din coach – du finder ikke lykken ved at søge i dit indre, hævder han. Har han ret? Og siger han andet end,… Vis mere

Startede klokken 18:05 Slutter klokken 18:50 (Næste: Danmark Kort Classic)

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: LAIKA på P1 Laika finder match på Tinder Genre: Sjov radio

Søg efter titel