Seneste udsendelse

Arabiske stemmer: Islam i USA Seneste udsendelse

Islamisk Stats fremmarch og drab på amerikanske gidsler har affødt en ny, ophedet debat i USA om islam og muslimer. I denne uges 'Arabiske Stemmer' taler Steen Nørskov og Naser Khader om den følsomme debat og fortæller, hvordan emnet nu også bliver diskuteret kritisk af andre end debattører fra det yderste højre.

Næste udsendelse

 1. Arabiske stemmer

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Historier fra Mellemøsten - en verden i forandring. Hør bl.a. hver uge om debatten på blogs, twitter og i de arabiske medier. Værter: Steen Nørskov og Naser Khader.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Arabiske stemmer: Islam i USA

  Islamisk Stats fremmarch og drab på amerikanske gidsler har affødt en ny, ophedet debat i USA om islam og muslimer. I denne uges 'Arabiske Stemmer' taler Steen Nørskov og Naser Khader om den følsomme debat og fortæller, hvordan emnet nu også bliver diskuteret kritisk af andre end debattører fra det yderste højre.

 2. Arabiske stemmer: Vild med Omar

  Millioner af kvinder Verden over har i årtier været enige om, at en af de smukkeste mænd, der findes, er arabisk, nemlig førsteelskeren, filmhelten, egypteren Omar Sharif. Steen Nørskov og Naser Khader fortæller i denne uges udgave af 'Arabiske Stemmer' om den nu 82-årige Sharifs forunderlige liv, hans syn på politik og religion og mere end 60 år lange karriere i filmens verden.

 3. Arabiske stemmer: Når araberne fester

  Når araberne fester, er der gerne masser af gæster og masser af mad, og støjniveauet er højt. Steen Nørskov og Naser Khader fortæller i denne uges Arabiske Stemmer om arabiske fester, fra religiøse højtider til private bryllupper og den slags fester, der foregår i hemmelighed og bag tykke mure. Værter: Steen Nørskov og Naser Khader.

 4. Arabiske stemmer: Hvad mener araberne om IS?

  Overalt i den vestlige verden diskuterer vi, hvad vi skal stille op med terrorbevægelsen Islamisk Stat. I denne uges Arabiske Stemmer på P1 fortæller Steen Nørskov og Naser Khader, hvad man siger og mener om bevægelsen rundt om i den arabiske verden, og hvordan araberne ser på de bombardementer, USA og flere arabiske lande har indledt.

 5. Arabiske stemmer: Obamas syriske dilemma

  Han har kæmpet for at holde USA ude af den syriske borgerkrig. Men nu skal såkaldte moderate syriske oprørere bevæbnes og trænes, og Obama er klar til at bombe i Syrien. Gruppen Islamisk Stat har tvunget Obama til at fremlægge en strategi for Syrien - men hvem er de oprørere, Obama nu vil træne? Naser Khader og Michael S. Lund går i dybden med de syriske oprørere.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, fredag d. 24. oktober

Startede Kl. 13:03 - sluttede 13:30

Om Arabiske stemmer

 1. Arabiske stemmer med Steen Nørskov og Naser Khader. Med udgangspunkt i værternes baggrund, kildenet og erfaring fra området, diskuterer de ugens emner fra den arabiske region.

Podcast Arabiske stemmer

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Arabiske stemmer

Lige nu på DR P1

P1 Eftermiddag

I morgen og i overmorgen rejser flere hundrede kulturfolk sammen med kulturministeren til Kina. På fredag indledes det hidtil største kulturfremstød mellem Danmark og Kina, der omfatter op mod 100 udstillinger, koncerter, en filmfestival, teater og formidling af dansk design, arkitektur og kunsthåndværk. Danske kunstne… Vis mere

Startede klokken 14:03 Slutter klokken 16:07 (Næste: Orientering)

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Selvsving 1864 – The Pia Kjærsgaard Edition Genre: Sjov radio

Søg efter titel