Seneste udsendelse

Arabiske stemmer: Fodbold, oliepenge og fanatiske fans Seneste udsendelse

VM i fodbold er på vej til oliestaten Qatar - og imens bliver arabiske fodboldspillere og fans mere og mere politiske. Arabiske Stemmer med Naser Khader og mellemøstkorrespondent Michael S. Lund ser nærmere på fankultur, slagsange og arabiske opkøb af europæiske klubber i Mellemøstens mest populære sport: fodbold.

Næste udsendelse

 1. Arabiske stemmer

  Status: Udsendelsen kan ikke afspilles

  Historier fra Mellemøsten - en verden i forandring. Hør bl.a. hver uge om debatten på blogs, twitter og i de arabiske medier. Værter: Michael S. Lund og Naser Khader.

Seneste udsendelser og artikler

 1. Arabiske stemmer: Fodbold, oliepenge og fanatiske fans

  VM i fodbold er på vej til oliestaten Qatar - og imens bliver arabiske fodboldspillere og fans mere og mere politiske. Arabiske Stemmer med Naser Khader og mellemøstkorrespondent Michael S. Lund ser nærmere på fankultur, slagsange og arabiske opkøb af europæiske klubber i Mellemøstens mest populære sport: fodbold.

 2. Arabiske stemmer: Livet i kalifatet

  Religiøst politi, streng sharialov og offentlige henrettelser. Den arabiske verden har fået et selvudråbt kalifat, som forsøger at kopiere de arabiske styrer fra det 7. århundrede. Arabiske Stemmer med Naser Khader og mellemøstkorrespondent Michael S. Lund går i dybden med ideen bag kalifatet - og taler med nogle af dem, der bor i det selverklærede kalifat i Irak og Syrien.

 3. Arabiske stemmer: Højtid for tv-serier

  Den muslimske fastemåned ramadanen er højtid for tv-serier - de såkaldte musalsalat, der sendes hver aften hele måneden. I år har over 100 tv-serier kæmpet om de arabiske seeres opmærksomhed i ramadanen og Arabiske Stemmer med Naser Khader og mellemøstkorrespondent Michael S. Lund har kigget med. Hør om de populære historiske tv-serier, om kontroversielle serier om kvindefængsler og utroskab - og om en af de serier, der slet ikke fik lov til at blive sendt. Værter: Michael S. Lund og Naser Khader.

 4. Arabiske stemmer: Smør, tegninger og nøgendage

  Vi danskere laver verdens bedste smør. Men vi er også ekstremister, der elsker at tegne Muhammed. Og så har vi vores årlige nøgendag, hvor vi alle sammen smider tøjet offentligt. Naser Khader og mellemøstkorrespondent Michael S. Lund fortæller i denne udgave af Arabiske Stemmer om, hvad araberne egentlig siger om Danmark og danskerne. Hør om den meget populære arabiske komediefilm 'Den Danske Oplevelse', om en anti-dansk popsang og meget mere. Værter: Michael S. Lund og Naser Khader.

 5. Arabiske stemmer: Egyptens nye præsident får det ikke let

  Præsidentvalget i Egypten endte som ventet med valget af general Abdel Fatteh al-Sisi, men måden, det skete på, kom bag på alle iagttagere og er et varsel om, at generalen ikke får det let, fortæller Steen Nørskov og Naser Khader i denne 'Arabiske Stemmer' optaget i Kairo før og under de tre dage valget kom til at vare.

Sendetider

Næste udsendelse

DR P1, fredag d. 05. september

Startede Kl. 15:03 - sluttede 15:30

Om Arabiske stemmer

 1. Arabiske stemmer med Steen Nørskov og Naser Khader. Med udgangspunkt i værternes baggrund, kildenet og erfaring fra området, diskuterer de ugens emner fra den arabiske region.

Podcast Arabiske stemmer

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt Arabiske stemmer

Lige nu på DR P1

Startede klokken 18:00 Slutter klokken 18:10 (Næste: Kulturnyt)

Mest læste DR P1

Mere radio

 1. p1d
  Program: Kulturknuserne SF Film blacklister journalist Genre: Perspektiv
 2. p2d
  Program: P2 Koncerten: Dansens komedie Moderne tolkninger af Beethovens Symfoni nr.1 og nr.7 Genre: Musik

Søg efter titel