Aftenshowet

Aftenshowet er DR1s store journalistiske talkshow, der sendes live fra København mandag til torsdag fra 19.00-19.55. Aftenshowets værter går tæt på dagens højaktuelle personligheder og lægger nye vinkler på de historier, der optager alle danskere - levende, live og engageret.

Seneste udsendelse

Aftenshowet

Sendetider

Næste program:

DR1, I dag d.23. april

Kl. 19:05 - 19:55

Næste program

Aftenshowet

DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

Podcast

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Seneste programmer Aftenshowet

 1. Aftenshowet

  DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

  Se program
 2. Aftenshowet

  Truet på livet af sin ekskæreste; "Jeg frygter for mit liv!" 26-årige Sabines voldelige ekskæreste bliver nemlig løsladt fra fængslet indenfor to år, efter at have været dømt for adskillige overfald mod hende. Hvad skal du i påsken? Påsken står for døren og Aftenshowet guider til de vildeste oplevelser i Jylland, på Bornholm og på Sjælland. Da Danmark blev besat Det er nemlig den 9. april og præcis 74 år siden, Danmark blev besat af tyskerne. Værter er Maria Yde og Kristian Porsgaard Rosasco

  Se program
 3. Aftenshowet

  Kviklån er igen til debat. John Norden, direktør i Mybanker fortæller, hvad vi som forbrugere skal være ekstra opmærksomme på i forhold til de hurtige pengelån. Steen Jørgensen er klar med sin første solo-turne 55 årige Steen Jørgensen udgiver et soloalbum ud af og lige om lidt drager han på sin allerførste soloturne. Se også hvordan den klassiske politi-tv-serie startede og udviklede sig til den genre, vi kender i dag. Værter er Sisse Fisker og Mark Stokholm.

  Se program
Se alle programmer

Lignende programmer Nyheder og aktualitet