Bonderøven

Frank er en vaskeægte bonderøv - og han er stolt af det! Kastanjegården på Djursland summer af liv. Det er her Frank gør drømmen om et enklere liv til virkelighed. I forsøget på at gøre alting enkelt, ender han tit med at bruge gamle ting. Ikke fordi det altid er lettere, men fordi det føles bedre. Iført gummistøvler, ambitioner og selvironi har han gang i et hav af projekter. Drivhuset skal bygges, afgrøderne skal passes hen over sommeren og høstes når efteråret nærmer sig. En ny lille bonderøv er kommet til verden, og han skal med i marken. Frank bor sammen med kæresten Theresa, som er ved at finde sig rigtig godt tilrette i alle Franks projekter. Franks ambition om enkelhed og selvforsyning indeholder også en del besvær og arbejde, men det skræmmer ikke den unge jyde. Og som han siger med et stort smil: - Jeg kan jo kun være selvforsynende i kraft af, at min kæreste gider gå i Kvickly, men tilføjer mere alvorligt: - Jeg tager gerne en omvej, hvis følelsen af at opnå noget unikt er til stede.

Seneste udsendelse

Bonderøven - sæson 12 (10:10)

Podcast

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt

Kontakt DR

Seneste programmer Bonderøven

 1. Bonderøven kommer til byen

  Der er nemlig rigtig mange folk i storbyen, der vil dyrke grøntsager og være selvforsynende, men kan man overhovedet det i en storby? Er det ikke noget landområderne har patent på? Måske har byhaverne en reel berettigelse i forhold til selvforsyning, måske er det bare et modeflip, der både er usundt og intet har med selvforsyning at gøre... Det har Bonderøven besluttet sig for at undersøge. Derfor er han taget til København, hvor han tager os med til blandt andet en byhave i Nørrebroparken, windowfarming på Vesterbro, til en parcelhushave hvor familien er 100 % selvforsynende med grøntsager, og så får han opklaret om det er sundt eller usundt at dyrke i byen.. og ja, han lægger også han vejen forbi en minister på Christiansborg.

  Se program
 2. Bonderøven - sæson 12 (9:10)

  Stammen fra det væltede asketræ får nyt liv, når Frank omdanner den til en udendørs brusekabine med glasvindue og stråtag. Hele familien er med i hestevognen, når lucernehøet skal køres ind fra marken. Og så ankommer der en lille ny vildbasse til Kastaniegården - nemlig en kalv af den gamle race "Jysk Kvæg". Samtidig skal koen Maren checkes for at se, om hun er med kalv - eller om hun senere skal omdannes til bøffer.

  Se program
 3. Bonderøven - sæson 12 (8:10)

  På Kastaniegården er der travlhed overalt. På græsmarken håndklipper Frank fåret Sky, der i år har fået 2 lam. På marken hjælper Theresa og børnene med at få lucernen op på trådhæsjen, så den kan tørre og blive til godt hø. I køkkenhaven sætter Frank et trådnet op til ærterne, så de kan gro i vejret. Og så er der kommet hvide gæslinger til gården.

  Se program
Se alle programmer

Lignende programmer Livsstil