Den store bagedyst

I denne sæson skal deltagerne prøve kræfter med en lang række nye udfordringer. De skal vise dommerne, at de mestrer både chokoladepynt, sprøde marengsbunde og brød, der skal flettes. Deltagerne skal bage gode gamle danske kager, men vil også blive bedt om at bage kager, de aldrig har hørt om. Dommerne er igen Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen og Peter Ingemann er vært på godset Vinderslevholm ved Silkeborg. I hvert program må én af de ti deltagere forlade programmet, når dommerne vurderer hvem der har præsenteret det mindst imponerende bagværk. I finalen vil tre stå tilbage og dyste om titlen som Danmarks bedste amatørbager 2013.

Seneste udsendelse

Den store bagedyst (6:6)

Podcast

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Seneste programmer Den store bagedyst

 1. Den store bagedyst (5:6)

  I denne uges semifinale kæmper de fire sidste deltagere om at nå hele vejen til finalen, hvor én af deltagerne vil blive kåret som Danmarks bedste amatørbager. I denne uge skal deltagerne prøve kræfter med danske kager, og de bliver presset til det yderste, når de bl.a. skal bage wienerbrød. Der er store følelser på spil, når én af deltagernes kage braser sammen lige før deadline. Hvem er ude, og hvem får lov at fortsætte til finalen i Den store bagedyst?

  Se program
 2. Den store bagedyst (4:6)

  Der er kun fem deltagere tilbage i kampen om at blive Danmarks bedste amatørbager. Aftenens tema er chokolade, og det bliver en stor udfordring for mange af deltagerne. Stefan forsøger stadig at bevise, at mænd også kan bage. Og Kristian overrasker dommerne med en meget speciel chokoladekage. Hvem bliver sendt hjem, og hvem får lov til at fortsætte til semifinalen i Den store bagedyst?

  Se program
 3. Den store bagedyst (3:6)

  Der er jordbærtærter og andre små kager på programmet, når deltagerne i denne uge kæmper videre om titlen som Danmarks bedste amatørbager. Der er nu kun 6 deltagere tilbage, og forventningerne er skærpet hos dommerne Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen. Det bliver en kamp til stregen, for til sidst skal der tages afsked med én af deltagerne, og kun de 5 bedste bliver i konkurrencen. Værter: Peter Ingemann og Neel Rønholt.

  Se program
Se alle programmer