Det søde liv

Mette Blomsterberg giver i Det Søde Liv inspiration til alle Danmarks hjemmebagere. Hun viser, hvordan du, trin for trin, laver nogle af hendes egne favoritter, som sikkert også vil blive dine. Som altid er der masser forslag til søde sager, du selv kan lave, men Mette kommer også med sine forslag til spændende bagværk, du kan komme i madpakken.

Seneste udsendelse

Det søde liv - Hindbærsnitter

Podcast

Få automatisk alle fremtidige udsendelser

Kontakt

Kontakt DR

Seneste programmer Det søde liv

 1. Det søde liv (8:8)

  Mette Blomsterberg giver i 8 nye programmer inspiration til alle Danmarks hjemmebagere. Som altid er der forslag til søde sager, du selv kan lave, men Mette kommer i disse programmer også med sine forslag til spændende bagværk, du kan komme i madpakken. I dette program viser Mette Blomsterberg, hvordan du laver lækre marcipanpåskeæg med chokolade og lyse rugboller med røget makrelmousse. Desuden får du opskriften på hendes passionsmousse med marcipanbælte og friske jordbær.

  Se program
 2. Det søde liv (7:8)

  Mette Blomsterberg giver i 8 nye programmer inspiration til alle Danmarks hjemmebagere. Som altid er der forslag til søde sager, du selv kan lave, men Mette kommer i disse programmer også med sine forslag til spændende bagværk, du kan komme i madpakken. I dette program får du Mette Blomsterbergs opskrift på lakridskarameller, der smelter på tungen. Desuden viser hun, hvordan du laver hjemmelavede pitabrød med tun, guacamole og råkost. Og så får du opskriften på brombærglas med syrlig hvid chokolade-mousse.

  Se program
 3. Det søde liv (6:8)

  Mette Blomsterberg giver i 8 nye programmer inspiration til alle Danmarks hjemmebagere. Som altid er der forslag til søde sager, du selv kan lave, men Mette kommer i disse programmer også med sine forslag til spændende bagværk, du kan komme i madpakken. I dette program viser Mette Blomsterberg, hvordan du laver dine egne skumfiduser med solbær, og så får du desuden opskriften på hendes maltflute med ovnstegte kyllingelår. Hun viser også, hvordan du laver en lækker Vanilje Crème Brulée med jordbærsylt.

  Se program
Se alle programmer

Lignende programmer Livsstil