Konditoriet

I Konditoriet følger vi livet på La Glace i hjertet af København. Fra værkstederne og køkkenerne på de mange etager tryller konditorerne det ene mesterværk frem efter det andet - Alt fra flygler til vikingeborge bliver bygget i kage og afleveret til forventningsfulde kunder over hele landet. Ingen opgave er for stor eller for lille - og kun fantasien sætter grænser.

Seneste udsendelse

Konditoriet (3:8)

Kontakt

Kontakt DR

Seneste programmer Konditoriet

 1. Konditoriet (2:8)

  I Konditoriet kæmper den yngste lærling Henriette for at nå til tops i Danmarksmesterskaberne for konditorer. Den kage, hun har udviklet til konkurrencen, er mislykkes ved hver træning - så nu er det afgørelsens time kommet for hende - Vil den lykkes denne gang og fører hende til en plads på sejrsskamlen?

  Se program
 2. Konditoriet (1:8)

  På konditoriet La Glace er der travlt op til modeugen i København. Chefkonditor Lars bliver udfordret af den unge herretøjsdesigner Astrid Andersen. Hun vil have ham til at skabe nogle kager til hende, der præsenterer hendes nyeste kollektion i både smag, farver og facon. En stor opgave -selv for den garvede chefkonditor. Imens kæmper konditoren Louise og konditoriets nyeste lærling Hussein, et andet sted i huset, med at bygge en hund af kage til tøjmærket Stella Nova. Men selvom kagen er noget af en mundfuld for jyske Hussein, er det ingenting i forhold til at få La Glace' leveringsbil manøvreret ud gennem Københavns gamle, smalle porte, når kagen skal afleveres. Også i køkkenet på 2. sal har husets yngste konditorlærling Henriette sved på panden. Der er nu kun en uge til hun skal stille op til DM for konditorlærlinge, med en kage hun selv har udviklet. Men selvom hun ihærdigt har øvet sig i flere uger, driller kagen stadig og truer hendes drømme om at løbe med guldet.

  Se program
 3. Konditoriet (4:8)

  I Konditoriet bliver både den erfarne konditor Andreas og den nye lærling Hussein sat på en hård prøve, når de sammen skal lave en overdådig bryllupskage. Bruden ved præcis hvad hun vil have - og hun er ikke sådan at stille tilfreds. Samtidig er kagekone Marianne draget til Midtsjælland med sin datter og sin mor forsvarsadvokat Merethe Stagetorn. Marianne overvejer at købe en veteranbil som engang har tilhørt La Glace. Men noget ved bilens historie hænger ikke sammen...

  Se program
Se alle programmer

Lignende programmer Livsstil