Amigo

 • Genre: Børn
 • Vist: DR Ultra, 13. mar. 2014
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

De kloge og velsyngende deltagere kommer i dag fra Østerbro, Hellerup og Gentofte. I 1. runde skal der bla. dystes i kategorierne: Litteratur, sport, gæt en kendt, og så skal der føles og tegnes. Bonuspræmien er en herlig tur til USA - hvem af deltagerne vinder denne usædvanlige præmie? I Kranen er dagens tema et diskotek - her er der mulighed for at se de 3 yndige trillinger danse. Hvem laver det længste ord - og havner i Præmiestigen - hvor man kan vinde den dejligste tur i skoven - eller en tur til London? Vært: Jacob Riising.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Amigo

  1. Amigo

   Jacob har byttet rundt på datoerne og har derfor klædt sig ud som Luciabrud! Kåve fra B-boys kigger forbi, og så bliver det ganske pinligt for et af holdene - deres forældre kommer ind og synger opera. Vært Jacob Riising

   Se program
  2. Amigo

   Se program
  3. Amigo

   Deltagerne har i dag mulighed for at vinde en tur til Paris eller et besøg på deres lokale kommune. Derudover er dagens bonuspræmie en ægte ming vase skænket af National Museet til en værdi af 20.000 kr. Amigo redaktionen har modtaget et surt brev fra en seer, som elsker dansktop, så det bliver der gjort noget ved.

   Se program