Annemad (14:16)

  • Genre: Livsstil
  • Vist: DR1, 03. nov. 2011
  • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

New York er rykket ind i Anne Hjernøes køkken, og dagens AnneMad byder på en jomfruelig Bloody Mary, sprøde krabbekager med mangosalsa og krydret fisketatar. Vi besøger et lokalt supermarked hvor Anne køber velhængt økologisk oksekød, citrongræs og nudler, så hun kan lave en aromatisk nudelsalat, og en burger med hjemmelavet ketchup og relish.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

  • Print
  • Del programmet:

    ALLE PROGRAMMER AnneMad

    1. Annemad (7:16)

      Følg med i Anne Hjernøes kulinariske verdensomrejse - hjemme i hendes eget køkken. I dag vil hun lave en masse små retter fra det krydrede indiske køkken. Menuen står bl.a. på lam i krydret karrysauce, hjemmesyltede løg og en lækker æblechutney. Og så tager Anne os med en tur på landet, hvor vi skal besøge en superlækker gårdbutik. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm.

      Se program
    2. Annemad (6:16)

      Derhjemme elsker Anne Hjernøe at lave mange små retter. I dag er hun nået til det lækre italienske køkken. Menuen består bl.a. af små sprøde auberginhapsere, kalv i tun og en salat med pærer, gorgonzola og parmaskinke. Og så tager Anne os en tur med til sin favorit grøntsagspusher. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm.

      Se program
    3. Annemad (5:16)

      Derhjemme elsker Anne Hjernøe at lave mange små retter. I dag hopper hun ombord i det spændende latinamerikanske køkken. Menuen består bl.a. af limemarineret rå fisk, krydret sort bønnemos med en speciel forhistorie og en hel rødfisk stegt i ovnen med krydret kokosfyld. Der bliver også tid til et smut hos fiskehandleren, hvor Anne giver gode råd om friske fisk. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm.

      Se program