Bonderøven - sæson 9 (5:8)

 • Genre: Livsstil
 • Vist: DR1, 04. okt. 2012
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Frank er gået i gang med et nyt projekt. Han bygger sammen med en murer en kalkovn til at brænde kalksten, så han selv kan fremstille kalk. Der er også nogle gamle vinduer, der skal renoveres. Trods travlheden får Frank tid til at tage til Sønderjylland for at hente både han- og hunkrebs til sin sø.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Bonderøven

  1. Bonderøven - sæson 12 (10:10)

   Køkkenhaven bugner af grøntsager. De tidlige kartofler graves op, og på den tomme jord sår Frank sennep, godt hjulpet af Johan, som også får tid til at spise både ribs og kirsebær. Elmetræet, der er omdannet til udendørs brusekabine, monteres i dag med langhalm. Tækkemanden Bjarne har fået den ide, at stråtaget udformes, så det ligner store dråber, der falder ned ad stammen. Og så skal vi se, om den nye kalv har vænnet sig til omgivelserne på Kastaniegården.

   Se program
  2. Bonderøven kommer til byen

   Der er nemlig rigtig mange folk i storbyen, der vil dyrke grøntsager og være selvforsynende, men kan man overhovedet det i en storby? Er det ikke noget landområderne har patent på? Måske har byhaverne en reel berettigelse i forhold til selvforsyning, måske er det bare et modeflip, der både er usundt og intet har med selvforsyning at gøre... Det har Bonderøven besluttet sig for at undersøge. Derfor er han taget til København, hvor han tager os med til blandt andet en byhave i Nørrebroparken, windowfarming på Vesterbro, til en parcelhushave hvor familien er 100 % selvforsynende med grøntsager, og så får han opklaret om det er sundt eller usundt at dyrke i byen.. og ja, han lægger også han vejen forbi en minister på Christiansborg.

   Se program
  3. Bonderøven - sæson 12 (9:10)

   Stammen fra det væltede asketræ får nyt liv, når Frank omdanner den til en udendørs brusekabine med glasvindue og stråtag. Hele familien er med i hestevognen, når lucernehøet skal køres ind fra marken. Og så ankommer der en lille ny vildbasse til Kastaniegården - nemlig en kalv af den gamle race "Jysk Kvæg". Samtidig skal koen Maren checkes for at se, om hun er med kalv - eller om hun senere skal omdannes til bøffer.

   Se program