Danmarks sjoveste barn (1:10)

 • Vist: DR Ultra, 14. mar. 2014
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Mere end 200 håbefulde børn har meldt sig ind i kampen om at blive Danmarks sjoveste barn. 30 af dem er blevet inviteret til en auditiondag. Her skal de alle fra scenen overbevise værten Rune Tolsgaard og dommerne Uffe Holm og Mia Lyhne om, at de skal være blandt de 12 børn, der går videre til auditions anden runde.

Sendetider

Næste program:

DR Ultra, fredag d. 18. april

Kl. 19:00 - 19:25

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Danmarks sjoveste barn

  1. Danmarks sjoveste barn (6:10)

   Komikeren Jacob Wilson har lavet masser ikke helt sande nyheder i Live fra Bremen, og det med at lave fis med nyheder er det, som han skal lære Danmarks seks sjoveste børn i denne uge. Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie er i DR Byen, hvor de skal lave deres helt egen TV-Avis.

   Se program
  2. Danmarks sjoveste barn (5:10)

   Ugens gæstelærer er standupkomikeren Nikolaj Stokholm, der skal lære Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie at levere varen på scenen. Flere af børnene har aldrig optrådt offentligt før, så der er virkelig nerver på, da de skal optræde foran publikum på en lille københavnsk scene.

   Se program
  3. Danmarks sjoveste barn (4:10)

   Ugens gæstelærer er Martin Høgsted fra Danish Dynamite, der skal lære klassen om, hvordan man skaber en komisk karakter. Og til stor jubel slipper han ungerne løs på DR's kostumelager.

   Se program