Danmarks sjoveste barn (1:10)

 • Vist: DR Ultra, 14. mar. 2014
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Mere end 200 håbefulde børn har meldt sig ind i kampen om at blive Danmarks sjoveste barn. 30 af dem er blevet inviteret til en auditiondag. Her skal de alle fra scenen overbevise værten Rune Tolsgaard og dommerne Uffe Holm og Mia Lyhne om, at de skal være blandt de 12 børn, der går videre til auditions anden runde.

Sendetider

Næste program:

DR Ultra, I morgen d. 25. april

Kl. 19:00 - 19:30

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Danmarks sjoveste barn

  1. Danmarks sjoveste barn (8:10)

   Danmarks sjoveste tegneserieduo er Wulff og Morgenthaler fra Politikens daglige avisstribe Wulffmorgenthaler. Og mødet mellem disse to grupperinger er både mærkeligt og sjovt. Værten Rune Tolsgaard har bedt Wullf og Morgenthaler lære ungerne at snitte en joke til, så den bliver så skarp og koncentreret sjov, at den kan fortælles i ét billede.

   Se program
  2. Danmarks sjoveste barn (7:10)

   Til at lære dem om improvisation kommer to skuespillere fra impro-comedygruppen Specialklassen. Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie skal spidse ørerne, for den store opgave denne gang bliver at kunne improvisere et langt interview, når de bliver inviteret indenfor i Riisings flotte talkshow.

   Se program
  3. Danmarks sjoveste barn (6:10)

   Komikeren Jacob Wilson har lavet masser ikke helt sande nyheder i Live fra Bremen, og det med at lave fis med nyheder er det, som han skal lære Danmarks seks sjoveste børn i denne uge. Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie er i DR Byen, hvor de skal lave deres helt egen TV-Avis.

   Se program