Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Danskernes Akademi

  1. En bog en forfatter - Mesterværker

   Journalisten Lars Hedebo Olsen interviewer den amerikanske arkitekt Michael Sheridan om hans bog Mesterværker - enfamiliehuset i dansk arkitekturs guldalder. Sheridan fortæller bl.a. hvorfor netop 50'erne og 60'erne skabte enestående dansk arkitektur.

   Se program
  2. En bog en forfatter - Fra pelsjæger til professor

   Han har været pelsjæger i den sibiriske ødemark. Nu er han professor i evolutionsbiologi på Københavns Universitet. Eske Willerslevs vej til anerkendt forsker har været meget kringlet. I bogen "Fra pelsjæger til professor" fortæller Eske Willerslev om de begivenheder, der har været med til at forandre hans liv. Journalist Diana Bach interviewer her Eske Willerslev om hans oplevelser og hans forskning.

   Se program
  3. En bog - en forfatter: Zornig: Vrede er mit mellemnavn

   I 1968 blev Lisbeth Zornig Andersen født ind i en familie med druk, vold, sexmisbrug og massivt omsorgssvigt af børnene. I dag arbejder hun med at hjælpe andre svigtede børn og deres familier. I bogen "Zornig - Vrede er mit mellemnavn", fortæller hun om de mange svigt hun oplevede i sin barndom, men også om de mennesker der hjalp hende med at bryde den sociale arv. I dette program fortæller hun om baggrunden for bogen. Nanna Mogensen interviewer.

   Se program