Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

Sendetider

Næste program:

DR2, I morgen d. 17. april

Kl. 22:30 - 23:00

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Deadline

  1. Deadline

   Vi forsøger i aften at dykke ned i Vladimir Putins tankegang og se verden og Ukraine i gennem hans øjne. Med i studiet er Samuel Rachlin, tidligere DR-korrespondent i Sovjetunionen, major Steen Kjærgaard fra Hærens Officersskole og journalisten Sergei Serebriakov, som befinder sig i Moskva netop nu. Vært: Anja Bo. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  2. Deadline

   Skal erhvervslivet bestemme, hvilke uddannelser de studerende skal tage? Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen (R) siger, at hun vil skrue ned for optaget uddannelser, der uddanner alt for mange til arbejdsløshed - og op for dem, vi får mere brug for. Anja Bo spørger i aften ministeren, om det er den rigtige vej frem. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  3. Deadline

   Skal de 120 danske velfærdsydelser forsvares med næb og klør mod en EU-harmonisering? Eller skal vi på lang sigt have fælles ydelser i hele EU? Debat i aften hos Anja Bo. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program