Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

Sendetider

Næste program:

DR2, I dag d.13. april

Kl. 22:30 - 23:00

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Deadline

  1. Deadline

   Hvordan kommer krisen i Ukraine til at påvirke vores sikkerheds- og forsvarspolitik fremover? Vi spørger Mikkel Vedby Rasmussen, der er professor ved Center for Militære Studier. Vært: Martin Krasnik. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  2. Deadline

   "A new narrative for Europe" - det er titlen på et kulturprojekt, som forsøger at formulere en fælles fortælling for Europa. Projektet har mødt en del kritik for at være for elitært og ufolkeligt. Dansk-islandske Olafur Eliasson var en af en række europæiske kulturpersonligheder, som har været med til at formulere fortællingen. Vi har besøg af Eliasson, der sammen med de andre deltagere i projektet, er blevet beskyldt for at være spændt for EU's propaganda-vogn. Martin Krasnik er værtr. Vært: Martin Krasnik. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  3. Deadline

   En lille del af Rådhuspladsen har på det seneste fået meget opmærksomhed, for hvad skal pladsen hedde? Et politisk flertal vil støtte det homoseksuelle miljø ved at kalde pladsen Regnbuepladsen - men spørgsmålet er så, om det er homofobisk at kritisere den beslutning? Teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, Morten Kabell og medlem for de Konservative i borgerrepræsentationen Rasmus Jarlov er i Deadline i aften. Nynne Bjerre Christensen er vært.

   Se program