Vi beklager, at vi ikke må streame filmen "Min søsters børn alene hjemme", som sendes på DR1 den 17. april kl. 20.00 - 21.30.

Det samme gælder filmen "Rosa Morena", som sendes på DRK kl. 21.30 - 22.55. Det skyldes, at DR ikke har rettigheder til at streame dem. Vi arbejder løbende med at forbedre DRs rettighedsaftaler.

Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

Sendetider

Næste program:

DR2, I morgen d. 18. april

Kl. 22:30 - 23:00

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Deadline

  1. Deadline

   Vi forsøger i aften at dykke ned i Vladimir Putins tankegang og se verden og Ukraine i gennem hans øjne. Med i studiet er Samuel Rachlin, tidligere DR-korrespondent i Sovjetunionen, major Steen Kjærgaard fra Hærens Officersskole og journalisten Sergei Serebriakov, som befinder sig i Moskva netop nu. Vært: Anja Bo. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  2. Deadline

   Skal erhvervslivet bestemme, hvilke uddannelser de studerende skal tage? Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen (R) siger, at hun vil skrue ned for optaget uddannelser, der uddanner alt for mange til arbejdsløshed - og op for dem, vi får mere brug for. Anja Bo spørger i aften ministeren, om det er den rigtige vej frem. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  3. Deadline

   Skal de 120 danske velfærdsydelser forsvares med næb og klør mod en EU-harmonisering? Eller skal vi på lang sigt have fælles ydelser i hele EU? Debat i aften hos Anja Bo. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program