Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

Sendetider

Næste program:

DR2, I dag d.16. april

Kl. 22:30 - 23:00

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Deadline

  1. Deadline

   Skal erhvervslivet bestemme, hvilke uddannelser de studerende skal tage? Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen (R) siger, at hun vil skrue ned for optaget uddannelser, der uddanner alt for mange til arbejdsløshed - og op for dem, vi får mere brug for. Anja Bo spørger i aften ministeren, om det er den rigtige vej frem. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  2. Deadline

   Skal de 120 danske velfærdsydelser forsvares med næb og klør mod en EU-harmonisering? Eller skal vi på lang sigt have fælles ydelser i hele EU? Debat i aften hos Anja Bo. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  3. Deadline

   De unge har ikke samme kompetencer som tidligere og undervisningsformen på universiteterne skal derfor laves helt om. Det mener i hvert fald den nye rektor på Roskilde Universitet Hanne Leth Andersen. Men hvordan skal man nå bedre ud til de studerende, og er det overhovedet universiteternes opgave at undervise i tegnsætning, skrivning og andre områder, hvor de studerende halter bagefter? Dette spørger vi i aften den nye RUC rektor om. Martin Krasnik er vært. Vært: Martin Krasnik. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program