Vi beklager at der er flere film vi ikke må streame, mandag, den 21/4, fordi DR ikke har rettighederne til det. Vi arbejder løbende med at forbedre DRs rettighedsaftaler. Se hvilke film her: http://www.dr.dk/tv/feedback

Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

Sendetider

Næste program:

DR2, I morgen d. 22. april

Kl. 22:30 - 23:00

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Deadline

  1. Deadline

   EU's samlede økonomi voksede med sølle 0,1 % i 2013. Hvordan får vi Europa endeligt ud af krisens jerngreb? Vi spørger fire kandidater til Europaparlamentet om deres visioner for Europas økonomiske fremtid. I studiet er Britta Thomsen (S), Morten Løkkegaard (V), Margrete Auken (SF) og Niels Westy (LA). Anja Bo leder debatten.

   Se program
  2. Deadline

   Historiker Rasmus Glenthøj trækker de historiske linjer. Rasmus Jarlov (K) og Zenia Stampe (RV) diskuterer hvad 1864 betyder for nutidens sikkerhedspolitik. Vært er Camilla Thorning. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program
  3. Deadline

   USA's udenrigsminister John Kerry mødes i dag med sin russiske og ukrainske kollega samt EU's udenrigspolitiske chef Catherine Ashton i Geneve for at drøfte den spændte i Ukraine. Vi får en rapport fra Geneve. Vært: Camilla Thorning Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program