Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

Sendetider

Næste program:

DR2, I dag d.22. april

Kl. 22:30 - 23:00

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Deadline

  1. Deadline

   Er Rusland i gang med en stille invasion af det østlige Ukraine? Rusland, USA og EU lovede skærtorsdag hinanden at arbejde for en stabilisering af Ukraine. Men var Ruslands løfte i virkeligheden et judaskys? Styret i Kijev har nemlig offentliggjort fotos, der linker pro-russiske oprørere til det russiske militær. Vi har udenrigsminister Martin Lidegaard i studiet i aften og spørger, hvad han mener, det internationale samfund skal gøre. Anja Bo er vært.

   Se program
  2. Deadline

   EU's samlede økonomi voksede med sølle 0,1 % i 2013. Hvordan får vi Europa endeligt ud af krisens jerngreb? Vi spørger fire kandidater til Europaparlamentet om deres visioner for Europas økonomiske fremtid. I studiet er Britta Thomsen (S), Morten Løkkegaard (V), Margrete Auken (SF) og Niels Westy (LA). Anja Bo leder debatten.

   Se program
  3. Deadline

   Historiker Rasmus Glenthøj trækker de historiske linjer. Rasmus Jarlov (K) og Zenia Stampe (RV) diskuterer hvad 1864 betyder for nutidens sikkerhedspolitik. Vært er Camilla Thorning. Læs mere om aftenens program på www.facebook.com/DR2Deadline.

   Se program