Emils mand - Ole Henriksen special (2:2)

 • Genre: Underholdning
 • Vist: DR3, 18. jun. 2013
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Emil rejser til USA for at score cremekongen Ole Henriksen og bliver undervejs introduceret til både det glamourøse jetsetliv, oplever Ole Henriksens hverdag i Los Angeles og bliver klogere på, hvordan Ole er at være kæreste med. For Emil har opgivet kvinder! Der er for meget bøvl - og de er svære at score. I hvert fald er det ikke lykkedes ham at få overbevist en eneste af sine "damer" om at det skal være de to. Så nu har han ændret sin strategi, og vil have en mand med i kanen i stedet. Men hvis det skal være en mand, skal det være den mest fantastiske af dem alle - nemlig Ole Henriksen. Se med i anden og sidste del af "Emils mand - Ole Henriksen special" og få svar på hvad Emil vælger - mænd eller kvinder?

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Emils damer

  1. Emils damer - Hilda Heick

   Hvordan er det at være kæreste med Hilda Heick? Det forsøger DR MAMA-vært Emil Thorup at finde ud af, når han for sidste gang dater en kendt kvinde i et døgn. Emil møder Hilda i hendes fritidshus i Sverige, hvor han gør sit bedste for at indtræde i rollen som morfar for barnebarnet Elliot. Og senere går Emil all-in, da han vælger at introducere Hilda for sin mor. Om aftenen skal Hilda optræde i Tivoli, og Emil får lov til at komme med på scenen og synge duet med dansktop-fruen. Men er Emils skønsang nok til at de to kan finde melodien sammen? Og hvad siger Emils mor til at han er kæreste med en kvinde på 66? Få svaret i den sidste udgave af 'Emils damer'.

   Se program
  2. Emils damer - Pernille Rosendahl

   Hvordan er Danmarks smukkeste rocksangerinde og X Factor-dommer Pernille Rosendahl fra The Storm at være kæreste med? Og hvor tæt på kan DR MAMA-vært Emil Thorup komme på hende, når de skal være 'kærester på prøve' i et døgn? Emil fjerner alle stopklodser, når han forsøger at forføre Pernille gennem sang, kropskunst og hurtige biler. Men tør han overhovedet være rock'n roll nok til Pernille, og hvor meget skal der egentligt til for at få den skrappe X Factor-dommer til at rødme som en skolepige? Få svaret i aftenens udgave af 'Emils damer'.

   Se program
  3. Emils damer - Kia Liv fra 'Slemme slemme piger'

   Hvordan er det at være kæreste med en kendt? Det skal DR MAMA-vært Emil Thorup igen afprøve, når han denne gang er kærester i 24 timer med Kia Liv Fischer, der fik sit gennembrud i tv-programmet 'Slemme slemme piger'. Emil forsøger at vise sig fra sin mest maskuline side, når han inviterer Kia på en date, der indeholder 22-kaliber håndvåben og hotdogs med det hele. Men Emil tager også med Kia til hendes barndomshjem i Jylland, hvor hun arbejder sammen med sin mor i deres fælles hudpleje-virksomhed. Se hvordan det går, når Emil skal lave sin helt egen creme, møde de nye svigerforældre og forsøge at imponere Kia ved at tænde bål i haven. Og er han i sidste ende mand nok til en pige som Kia? Det kan du finde ud af i aftenens udgave af 'Emils damer'.

   Se program