Vi beklager, at vi ikke må vise filmen "Adams æbler", som sendes på DR1 den 13. april kl. 22.10 - 23.45. Det skyldes, at DR ikke har rettigheder til at streame den. Vi arbejder løbende med at forbedre DRs rettighedsaftaler.

Filmselskabet

 • Genre: Kultur
 • Vist: DR K, 02. feb. 2012
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

DR K's nye filmmagasin, hvor vært Maria Månson i aften får besøg af Laus Høybye fra tv-serien "Lykke". De har sammen set gyserfilmen "The Woman In Black" med Harry Potter-stjernen Daniel Radcliffe. Derudover bliver ugens andre premierefilm anmeldt og du får anbefalinger om film i næste uges tv.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Filmselskabet

  1. Filmselskabet

   Maria Månson får besøg af komiker og debattør Sanne Søndergaard. Sammen har de set den kontroversielle, grænseoverskridende ungdomsfilm 'Vådområder'. Per Juul Carlsen og Maria taler om den svenske skuespiller Mikael Persbrandt - aktuel i filmen 'Mig Ejer Ingen'. En kropsfikseret udgave af Filmselskabet - ikke for sarte sjæle!

   Se program
  2. Filmselskabet - CPH PIX special

   Filmselskabet sender i aften en PIX-special fra det gamle Hørsholm Hospital. Maria Månson får besøg af 'Eksorcisten'-instruktøren William Friedkin og anbefaler film og temaer til årets CPH PIX. Glæd dig til at se klip fra nye film som 'Ækte Vare', 'The Raid 2' samt højdepunkter fra åbningen af festivalen samt reportage fra en Masterclass med Nicolas Winding Refn og Friedkin.

   Se program
  3. Filmselskabet

   Maria Månson får besøg af 'Nymphomaniac'-skuespilleren Cyron Melville. Sammen har de set Darren 'Black Swan' Aronofskys kontroversielle storfilm 'Noa'. Derudover får du anmeldelse af dramaet 'Bogtyven' med Emily Watson og Geoffrey Rush.

   Se program