Øl i Frilandshaven

  • Genre: Natur
  • Vist: DR2, 08. jul. 2011
  • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Sommerens bedste bryg bliver lavet over åben ild, og i udekøkkenet står menuen på kalvehaler i mørkt øl og jordbær i balsamico.

  • Print
  • Del programmet:

    ALLE PROGRAMMER Frilandshaven

    1. Frilandshaven (3:8)

      I udekøkkenet serverer Anne Hjernøe svinekæber med urter og klatkager med kvansirup. Kvanen dyrker Jørgen Skouboe i vikingebedet, tillige med døvenælder og vejbred. Endnu flere bier er ankommet til haven, de bor i gamle flotte spisebordsstole som Jørgen har lavet om til bistader.

      Se program
    2. Frilandshaven (2:8)

      Jernalderbed og humlebier Jørgen Skouboe dyrker hvidmelet gåsefod og hulkravet kodriver. Begge urter indgår i Anne Hjernøes urtedip der anrettes i udekøkkenet sammen med muslinger og levebrød. Jørgen laver et humlebibo, som forhåbentlig bliver beboet af de 75 humlebier, som er ankommet til haven.

      Se program
    3. Frilandshaven (1:8)

      Der er forår i haven. Jørgen Skouboe udhuler træstammer så hans nye havevenner - bierne får et anderledes rustikt sted at bo. I stenalderbedet dyrkes bl.a. brændenælder, fuglegræs og skovsyre, som Anne Hjernøe serverer til jomfruhummere og østers i udekøkkenet.

      Se program