Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

Sendetider

Næste program:

DR K, fredag d. 18. april

Kl. 15:15 - 16:00

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Gudstjeneste i DR Kirken

  1. Gudstjeneste i DR Kirken

   Maria hældte en dyrebar olie ud over Jesu fødder. Gud gav afkald på sin guddomsskikkelse og blev menneske. Jesus udgød sit blod på korset for os. Palmesøndag handler om at give afkald, Måske fordi der så kan blive plads til noget andet, siger månedens præst Mikkel Vale. Gudstjenesten er optaget i Udby Kirke på Tuse Næs med den lokale menighed.

   Se program
  2. Gudstjeneste i DR Kirken

   Jomfru Maria brød ud i lovsang, da hun fik at vide, at Gud havde udvalgt hende til at føde sin søn, og månedens præst, Mikkel Vale, mener, at netop den sang er den mest betydningsfulde i verdenshistorien. Faktisk havde den franske revolution måske slet ikke fundet sted, hvis Maria ikke havde sunget, siger præsten.

   Se program
  3. Gudstjeneste i DR Kirken

   DR Kirken er flyttet til Udby Kirke på Tuse Næs, nord for Holbæk. Her holder sognepræst Mikkel Vale gudstjeneste Midfaste søndag, hvor det handler om "livets brød". I dag ved vi alle sammen meget om sund ernæring, og vi er dygtige til at holde vores legemer sunde, så de kan overleve længe. Men hvad skal vi bruge al den tid til? Er der en tendens til at vi kun tager højde for den fysiske næring nu til dags? Er det gamle slogan: "en sund sjæl i et sundt legeme" reduceret til "et sundt legeme"?

   Se program