Gå til indhold

Madfabrikken - Supersized (2:6)

Madfabrikken - Supersized (2:6)

13 Oct. 2013 KL. 15:30

Madskribenten og tv-værten Stefan Gates afdækker hemmeligheden bag supermarkedets fødevarer ved selv at forsøge at producere dem fra bunden. Hvorfor smelter ostepops på tungen? Og hvorfor er boble-chokolade hurtigere til at smelte end andre former for chokolade? Denne gang udfordrer Stefan Gates tv-værterne Esther Rantzen og Rebecca Wilcox til en konkurrence om de bedste chokoladeovertrukne honningkager.

Genre:

Program sendt:,

Produktion:STORBRITANNIEN, 2001

Programserie:Madfabrikken

  • Hvad vil du dele?

Se også

Favorit tilføjet
DRs Store Juleshow 2014
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (21:24)
Favorit tilføjet
Sårbare sjæle
Favorit tilføjet
Her er dit liv
Favorit tilføjet
Cirkus Summarum 2014 (1:2)

Mest sete

Favorit tilføjet
Tidsrejsen (14:24)
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (17:24)
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (18:24)
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (19:24)
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (15:24)
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (16:24)
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (20:24)
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (13:24)
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (21:24)
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (1:24)
Favorit tilføjet
Spise med Price i Elk Horn (2:2)
Favorit tilføjet
Tidsrejsen (12:24)