Naturtid (16:20)

 • Genre: Natur
 • Vist: DR1, 21. aug. 2011
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Naturtid har i dag spændt buen til bristepunktet. Vi skal se på en anderledes måde at jage på.Bue jagt har været brugt i mange tusinde år og i dag er der ca. 500 aktive buejægere i Danmark. En af dem erNiels Baldur og han vil vise os den intense spænding og de fantastiske naturoplevelser man får, når man går på jagt med bue og pil. Tilrettelæggelse: Jens Henrik Rafn

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Naturtid

  1. Naturtid (20:20)

   KystfiskeriI dag skal vi på kystfiskeri med fluefisker Bjarke Horst Jensen, der vil vise os, hvordan vi fanger de sølvblanke havørreder. Vi møder også andre kystfiskere, som bruger de kolde decemberdage ved havet med både fluer, spind og bombada flåd.

   Se program
  2. Naturtid (19:20)

   Parker er også interessante om vinteren. Landskabsarkitekt Henning Looft viser rundt i historisk interessante parker tæt på Århus. Vi ser Mindeparken som rummer monument fra første verdenskrig. Marselisborg Slotspark hvor havearkitekturen spiller en stor rolle og endelig Forsthaven hvor man møder spændende træer fra hele verden.

   Se program
  3. Naturtid (18:20)

   Juledekorationer.Naturvejleder Henrik Hansen viser blomsterbinder Karsten Pindstrup, hvor i skoven man finder fyrrenåle, grene, mos og kogler til juledekorationer. Mens naturvejlederen bl.a. viser os istidens sprækker i Marselisskoven, laver blomsterbinderen en lysdekoration med sølvbelagte fyrrenåle og et anderledes juletræ lavet af hyldegrene.

   Se program