Vi beklager at der er flere film vi ikke må streame, mandag, den 21/4, fordi DR ikke har rettighederne til det. Vi arbejder løbende med at forbedre DRs rettighedsaftaler. Se hvilke film her: http://www.dr.dk/tv/feedback

Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Naturtid

  1. Naturtid (20:20)

   KystfiskeriI dag skal vi på kystfiskeri med fluefisker Bjarke Horst Jensen, der vil vise os, hvordan vi fanger de sølvblanke havørreder. Vi møder også andre kystfiskere, som bruger de kolde decemberdage ved havet med både fluer, spind og bombada flåd.

   Se program
  2. Naturtid (19:20)

   Parker er også interessante om vinteren. Landskabsarkitekt Henning Looft viser rundt i historisk interessante parker tæt på Århus. Vi ser Mindeparken som rummer monument fra første verdenskrig. Marselisborg Slotspark hvor havearkitekturen spiller en stor rolle og endelig Forsthaven hvor man møder spændende træer fra hele verden.

   Se program
  3. Naturtid (18:20)

   Juledekorationer.Naturvejleder Henrik Hansen viser blomsterbinder Karsten Pindstrup, hvor i skoven man finder fyrrenåle, grene, mos og kogler til juledekorationer. Mens naturvejlederen bl.a. viser os istidens sprækker i Marselisskoven, laver blomsterbinderen en lysdekoration med sølvbelagte fyrrenåle og et anderledes juletræ lavet af hyldegrene.

   Se program