Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Omars Ark

  1. DR2s ARK - Var demokrati en god idé?

   Dansk satireprogram fra 2012 Jorden går under!! Som ved tidligere lejligheder vil dette foregå ved en syndflod og komikeren Jesper Juhl har derfor sat sig for at undersøge hvad der er værd at tage med fra den gamle verden og hvad vi lige så godt kan smide over bord med det samme. I dette program undersøger han på humoristisk vis om demokrati egentlig var en god idé?

   Se program
  2. Omars Ark - Var sport en god idé?

   Jorden går under!! Som ved tidligere lejligheder vil dette foregå ved en syndflod og komikeren Omar Marzouk har derfor sat sig for at undersøge hvad der er værd at tage med fra den gamle verden og hvad vi lige så godt smide over bord med det samme. I dette program undersøger han på humoristisk vis om sport egentlig var en god idé?

   Se program
  3. Omars Ark - Var alkohol en god idé?

   Jorden går under!! Som ved tidligere lejligheder vil dette foregå ved en syndflod og komikeren Omar Marzouk har derfor sat sig for at undersøge, hvad der er værd at tage med fra den gamle verden, og hvad vi lige så godt smide over bord med det samme. I dette program undersøger han på humoristisk vis om alkohol egentlig var en god idé?

   Se program