Pendlerkids (1)

 • Genre: Underholdning
 • Vist: DR Ultra, 17. feb. 2014
 • Vises på dr.dk indtil: 21. okt. 2015

Kasper er ny dreng i børnetoget. Han vil helst sidde i fred og skrive sine rap-tekster, men han bliver hurtigt uvenner med de andre børn - specielt Tobias. Det viser sig dog, at Tobias laver hiphop-musik, så måske har de to drenge mere til fælles, end de først troede. Instruktør: Oliver Zahle.

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Pendlerkids

  1. Pendlerkids (15)

   Pendlerkids er taget til København for at optræde i Aftenshowet. I sidste øjeblik har Marie trukket sig ud af bandet, fordi hun mener, at Pil har gjort musikken overfladisk og poppet. Kasper er tvunget til at vælge mellem drømmen om berømmelse og venskabet med Marie.

   Se program
  2. Pendlerkids (13)

   Pil er kommet med i Pendlerkids, og hun er meget dominerende. Hun vil fjerne Rikkes blokfløjte, og det giver konflikter med Marie. Heldigvis er Thomas Blachman med på toget. Han må om nogen vide, hvad der er godt og skidt.

   Se program
  3. Pendlerkids (12)

   Endelig er Pendlerkids klar til at deltage i Stjernejagt, men Ole har konfiskeret deres kontrakt. Børnene lægger en avanceret plan for at stjæle kontrakten tilbage, men hvis de bliver opdaget, kan det betyde bortvisning fra børnetoget.

   Se program