Ramasjangskolen

 • Genre: Børn
 • Vist: DR Ramasjang, 21. sep. 2013
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Ouizmonstret er atter på Ramasjangskolen, sulten og klar til at spise dagens børn. De kommer fra Skolen på Nyelandsvej på Frederiksberg og hedder Rikke, Marie og Tobias. Skoleinspektøren håber inderligt, at børnene overlever, for han satser stadig på, at Ramasjangskolen bliver årets skole. Og skoledagen byder på klassiske fag som biologi, hvor man skal genkende dyr med fødderne, og historie, hvor emnet er praktisk undervisning i fysisk afstraffelse.

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Ramasjang skolen

  1. Ramasjangskolen

   På en dag, hvor både dansemusikken, eftermiddagskagen og inspektørens tøj er forsinket, er det godt, at Freja, Julie og Amir fra Rynkevangskolen i Kalundborg besøger Ramasjangskolen. De hjælper nemlig Rosa med at få lavet jordbærkage til inspektøren og sammen med Louise Hart sætter de trut i musiklokalet, når de spiller kendte melodier på kazoo.

   Se program
  2. Ramasjangskolen

   Lærke, Laurits og Victoria fra Randersgades Skole i København er på besøg på Ramasjangskolen på en helt speciel dag. Pedellen har nemlig fødselsdag, og inspektøren er i den anledning fuld af fødselsdagsoverraskelser. Men det betyder ikke, at Østerbro børnene kan slappe af, for pedellen er stadig lige sur. Så de skal tage sig sammen i undervisningen med Hr. Skæg og Sebastian, hvis de skal have en chance for at vinde billetten til den fantastiske årsfest.

   Se program
  3. Ramasjangskolen

   Til hverdag går Cecilie, Kristine og Jonas på Engelsborg Skolen i Kgs. Lyngby, men ikke i dag, for i dag skal de prøve en dag på Ramasjangskolen. Som sædvanlig går sådan én ikke stille for sig, og i dag er der audition til Ramasjang Factor! Og det skal både skoleinspektøren og pedellen medvirke i. Lyngby børnene gør, hvad de kan for at få fingrene i billetten til årsfesten, men først skal de bestå rystende, spændende og usædvanlige fag med Isa og Store Nørderne.

   Se program