Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

Sendetider

Næste program:

DR Ultra, lørdag d. 19. april

Kl. 14:40 - 15:05

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Så er der hund

  1. Så er der hund (2:13)

   Frida på 9 vil så gerne have en hund. Derfor lader hun tit som om hun er hund sammen med sin søster. Desværre er hendes mor bange for "køtere", og det er meget svært at overbevise hende om, at de skal have en rigtig hund. Heldigvis får Frida hjælp af hundetræneren Jan, som hjælper børn med at blive de perfekte hundeejere.

  2. Så er der hund (4:13)

   Lotte er 10 år og har altid brændende ønsket sig en hund. En kærlig hund, hun kan tumle med. Men hendes mor og far er ikke så sikre på, det er en god idé. For hvordan var det lige det gik med kaninen, som Lotte lovede at passe selv?

  3. Så er der hund (10:13)

   10-årige Clara bor på Østerbro i København med sin familie. Men der mangler noget, synes hun. En hund. For selvom hun, hendes far og hendes søskende er helt indstillet på at blive hundejere, har det lange udsigter. For hendes mor er overhovedet ikke noget hundemenneske. Ved hjælp af hundetræneren Jan Vestergaard vil Clara dog gøre alt, hvad hun kan for at overbevise sin mor om, at det nok skal gå alt sammen, og at hun godt kan tage ansvar for den selv.

   Se program