Så er der hund (7:13)

 • Vist: DR Ultra, 06. apr. 2014
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Emilie er 8 år, og hun elsker dyr. Hun har allerede 2 katte og 2 kaniner, men hendes største ønske er at få en hund. Emilie har tidligere haft en hund, men den blev desværre alt for vild og gravede store huller i haven, så hendes forældre valgte at give den til en anden familie. Det er Emilie aldrig kommet sig over, og hun savner en hund hver dag, men specielt hendes far er meget imod at få en hund igen.

Sendetider

Næste program:

DR Ultra, onsdag d. 23. april

Kl. 12:55 - 13:20

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Så er der hund

  1. Så er der hund (3:13)

   Jacob er 11 år og drømmer om at blive professionel basketballspiller. Men indtil dét sker, har han et andet brændende ønske: en hund!

  2. Så er der hund (1:13)

   Niels Valdemar får besøg af hundetræneren Jan, som skal undervise ham og hjælpe ham med at overbevise moderen om, at han godt kan styre en hund.

  3. Så er der hund (2:13)

   Frida på 9 vil så gerne have en hund. Derfor lader hun tit som om hun er hund sammen med sin søster. Desværre er hendes mor bange for "køtere", og det er meget svært at overbevise hende om, at de skal have en rigtig hund. Heldigvis får Frida hjælp af hundetræneren Jan, som hjælper børn med at blive de perfekte hundeejere.