Vi beklager, at vi ikke må streame filmen "Min søsters børn alene hjemme", som sendes på DR1 den 17. april kl. 20.00 - 21.30.

Det samme gælder filmen "Rosa Morena", som sendes på DRK kl. 21.30 - 22.55. Det skyldes, at DR ikke har rettigheder til at streame dem. Vi arbejder løbende med at forbedre DRs rettighedsaftaler.

Udsendelsen er udløbet

Denne udsendelse er ikke længere tilgængelig.

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Sexministeriet

  1. Sexministeriet

   Hvordan holder man gang i sexlivet over tid? Det sætter Emil Thorup fokus på i sæsonens sidste udgave af Sexministeriet. Han har besøgt et par, der er gode til at variere deres sexliv og blandt andet tager i skoven for at dyrke sex. Emil har fået lov til at tage med. I studiet får han besøg af professionel pokerspiller Martin El-Kher, DJ Rune RK og sangerinden Julie Berthelsen, der giver deres bud på, hvordan man lærer at acceptere sin krop som den er. Og så er der ifølge panelet overhovedet ingen diskussion om, hvor meget og hvordan kønsbehåringen skal se ud på mænd og kvinder.

   Se program
  2. Sexministeriet (14)

   I den her uge er det folk med masser af erfaring, der får ordet i Sexministeriet. Emil Thorup har nemlig inviteret entertaineren Johnny Reimar, racerkøreren Thorkild Thyrring og komikeren Audrey Castaneda i studiet. Hør hvad de synes om kønsbehåring, få tips til hvordan du bliver en bedre elsker og bliv bekræftet i, at sexlivet ikke stopper bare fordi man bliver ældre. Emil har også været til fetichfest, hvor han bliver vakuumpakket iført latex og gasmaske.

   Se program
  3. Sexministeriet (9)

   Hvad er en gay bear? Det kan du få svar på i dagens udgave af Sexministeriet, hvor Emil Thorup tager til bjørnefest. I studiet har han besøg af reality tv stjernen Amalie Szigethy, en af Danmarks bedste drag queens Tinus de Schunard og standup komikeren Dan Andersen. De vil give gode råd om, hvordan man får kinky sex ind soveværelset og hvad man skal gøre, hvis man ikke kan få den op at stå. Endelig er der også en guide til dirty talk.

   Se program