Skæg med bogstaver

 • Genre: Børn
 • Vist: DR Ramasjang, 29. nov. 2013
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet R, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han ris på sin øde ø.

Sendetider

Næste program:

DR Ramasjang, onsdag d. 23. april

Kl. 17:25 - 17:45

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Skæg med bogstaver (TV)

  1. Skæg med bogstaver

   Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet I, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en ispind på sin øde ø.

   Se program
  2. Skæg med bogstaver

   Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet M, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en maske på sin øde ø.

   Se program
  3. Skæg med bogstaver

   Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet S, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en skat til sin øde ø.

   Se program