SKRÅL - med Zerah

 • Genre: Børn
 • Vist: DR1, 17. okt. 2011
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Du bliver nødt til at se SKRÅL i dag! Den handler nemlig om "bedste venner". Zerah på 7 år har en hjerteveninde, som hedder Maritine. Det kunne hun godt tænke sig at skrive en sang om. Zerah besøger Halfdan E og får hjælp til at skrive en hjerteveninde sang. Tilrettelæggelse: Jonas Kanding Anderson.

Sendetider

Næste program:

DR Ramasjang, I dag d.16. april

Kl. 14:00 - 14:25

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER SKRÅL

  1. SKRÅL - med Jonas

   Kan man bruge røde diamanter til en sang? Kan man lave en sang om fest, hajer og dinosaurer, balloner og mågen IB? Ja, Jonas og Halfdan E kan. Glæd dig til SKRÅÅÅÅÅL! Tilrettelæggelse: Anette Tony Hansen.

   Se program
  2. Skrål - med Kristine

   I Skrål i dag kører Halfdan afsted med sin campingvogn og besøger Kristine. Hun er 5 år og bor på en gård ude på landet. Hun har små ænder, mellemstore ænder og store ænder. Og så har hun en kat, der heder Mulle. Kristine kunne rigtig godt tænke sig at lave en sang, så Halfdan hjælper hende med at finde på sjove ord og melodi. Og de skal også finde lyde til sangen nede i Super Brugsen.

   Se program
  3. Skrål - med Enok

   I Skrål i dag kører Halfdan afsted med sin campingvogn og besøger Enok. Enok er 6 år og bor i et lille lyserødt hus, og han elsker at lege ude i skoven. Og så spiser han brændenælder. Enok kunne rigtig godt tænke sig at lave en sang, så Halfdan hjælper ham med at finde på sjove ord og melodi. Og de skal og-så finde lyde til sangen ude på en skrotplads.

   Se program