SKRÅL - med Zerah

 • Genre: Børn
 • Vist: DR1, 17. okt. 2011
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Du bliver nødt til at se SKRÅL i dag! Den handler nemlig om "bedste venner". Zerah på 7 år har en hjerteveninde, som hedder Maritine. Det kunne hun godt tænke sig at skrive en sang om. Zerah besøger Halfdan E og får hjælp til at skrive en hjerteveninde sang. Tilrettelæggelse: Jonas Kanding Anderson.

Sendetider

Næste program:

DR Ramasjang, I dag d.25. april

Kl. 14:00 - 14:20

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER SKRÅL

  1. SKRÅL - med Tinna

   Tinna har stjerner, der kan lyse i mørket, og hun elsker lyserødt og sin hulahop-ring. Halfdan E og Tinna skal derfor prøve at lave en sang og musikvideo, der handler om hendes hulahop-ring. Producere: Signe Lindkvist og Tina Svendsen.

   Se program
  2. Skrål - med Søren

   I dag kører Halfdan afsted med sin campingvogn og besøger Søren, som bor i Sønderjylland på en maskinstation med en masse kæmpe store traktorer. Søren er vild med sørøversange, så han kunne rigtig godt tænke sig at lave en sang om sørøvere. Halfdan hjælper Søren med at finde på sjove ord og melodi.

   Se program
  3. Skrål - med Rasmus

   I dag kører Halfdan afsted med sin campingvogn og besøger Rasmus, som bor på Bornholm. Rasmus elsker at fiske, og hans far har en fiskekutter, der er opkaldt efter ham. Rasmus har også 2 brødre, som han synes er ret irriterende, så derfor kunne han rigtig godt tænke sig at lave en sang om dem. Rasmus og Halfdan tager på fisketur, og Halfdan hjælper Rasmus med at finde på sjove ord. Og så finder de mærkelige lyde på fiskekutteren.

   Se program