Søren Ryge præsenterer

   
 • Genre: Natur
 • Vist: DR1, 26. aug. 2013
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Langt, langt ude i Vestjylland ligger der en have, der ikke ligner nogen anden. Johnny lavede den, fordi Fjumse var skredet, og Knud hjalp ham med en rendegraver. Efter 10 år var den færdig, og så kom Fjumse tilbage. Der er 15 vandhuller, en ruin, 800 tons kampesten og en jordbunke på størrelse med Akropolis. Plus alt det løse og en fantastisk historie.

LÆS MERE PÅ PROGRAMSIDEN

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Søren Ryge

  1. Søren Ryge præsenterer (12)

   I århundreder har fuglefangst været en vigtig del af livet og kulturen på Færøerne. Især lunderne - søpapegøjerne - har været meget eftertragtede. Man er næsten holdt op med fangsten, men på Mykines gør man det stadig i en kort periode i juli. Søren Ryge var med - også til at spise dem.

   Se program
  2. Søren Ryge præsenterer (8)

   Når hun klipper græs, tar det 9 timer. Hun er i haven fra solopgang til solnedgang. Hele året. Hun kan ikke bøje sin ryg, så alt plante- og lugearbejde foregår på knæ. Hun har en fantastisk have midt i Jylland. Og er et fantastisk menneske.

   Se program
  3. Søren Ryge næsten direkte

   Også i 2014 skal der sendes direkte TV fra Søren Ryges have. De begynder til maj. I dette optaktsprogram løfter han sløret for årets nyheder - både i haven og på den tekniske front, hvor den store revolution bliver Kurt med kranen.

   Se program