Strøm - om dansk Populærkultur (2:8)

 • Genre: Kultur
 • Vist: DR K, 22. nov. 2011
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Strøm kigger på hvorfor Rasmus Seebach er den mest sælgende kunstner. En gåtur med Xander på Nørrebro giver også svar på hvorfor det er moderne at være følsom.

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Strøm

  1. Strøm - om dansk Populærkultur (8:8)

   Der er ved at være en kommerciel og folkelig interesse i bæredygtig design. Det bliver i højere grad efterspurgt af de danske forbrugere. Værten Rikke Frøbert har været på modemesse for at tage pulsen på bæredygtig mode. Også møbeldesign kan være med.

   Se program
  2. Strøm - om dansk populærkultur (7:8)

   Fitnessbølgen skyllede for første gang indover Danmark i starten af 80´erne. Det skete ved at bodybuilding centre skød op overalt i landet. Sidenhen har Charlotte Bircow gjort aerobics til allemandseje med hendes "Balder af stål". Nu går fitnessbølgen i en retning af, at det skal være sjovt at komme i god form.Derfor ser vi eksempler på stripfitness, zumba og outdoor fitness, hvor legen er i fokus.

   Se program
  3. Strøm - om dansk Populærkultur (6:8)

   Dansk Film har været på en lang rejse fra Morten Korch over Olsen Banden til dogmefilm i 90´erne. Nu har den ny generation af danske filminstruktører ladet sig inspirere af Hollywood. Fremover kommer vi til at se flere thrillers, romantiske komedier, gysere og sågar science fiction.

   Se program