Thomas Skovs bilprogram (3:10)

 • Genre: Underholdning
 • Vist: DR HD, 10. sep. 2012
 • Vises på dr.dk indtil: Ingen udløbsdato

Thomas Skov vil lære alt, hvad der er værd at vide om biler, og han vil lære det af de bedste. I denne uge er Thomas taget til Danish Thundersport Championship i Sønderjylland for at køre baneræs mod Jim Lyngvild. Og så skal de to måle tissemænd og se nærmere på klassisk racerkultur, med rigtige mænd i køredragt.

 • Print
 • Del programmet:

  ALLE PROGRAMMER Thomas Skovs bilprogram

  1. Thomas Skovs bilprogram (9:10)

   Thomas Skov vil lære alt, hvad der er værd at vide om biler, og han vil lære det af de bedste. I denne uge er Thomas taget til Le Mans i Frankrig sammen med komikeren Thomas Hartmann. Det er dansk folkefest når det er bedst, det er fransk fart når det er frækkest og så er det tid til at Thomas skal udfordre sin svigerfar til den ultimative manddomstest.

   Se program
  2. Thomas Skovs bilprogram (10:10)

   Thomas Skov vil lære alt, hvad der er værd at vide om biler, og han vil lære det af de bedste. I denne uge er Thomas taget til Anderstorp i Sverige for at køre formel 1 mod sin svigerfar. Og her hjælper ingen kære mor. Kan Thomas slå Tom Kristensen i et ræs på havnen i Hobro? Kan han styre hestekræfterne og holde bilen på banen? Og vigtigst, er han mand nok til at slå sin svigerfar og vinde slaget om æren og respekten?

   Se program
  3. Thomas Skovs bilprogram (8:10)

   Thomas Skov vil lære alt, hvad der er værd at vide om biler, og han vil lære det af de bedste. I denne uge er Thomas taget til Roskilderingen for at køre Polo-ræs mod Mads "Blærerøv" Christensen. Og så skal de to være med i et heftigt drifting-cirkus, se Danmarks vildeste crash-test og rives en tur rundt i Danmarks vildeste væltebil.

   Se program