preload loader
 

MENNESKEJÆGEREN 2 - UDEN REGLER

Luka har forladt sin landsby for at finde en læremester, men den fjendtlige, knivkastende pige Selina er parat til at give ham kamp til stregen.

Lukas skæbne er at blive menneskejæger, men han mangler en læremester, så da han hører om den legendariske jæger Ezra ArManju, opsøger han ham straks. Men Luka er ikke den eneste, der er ude efter den eftertragtede læreplads. Kampen er benhård, for hans konkurrent Selina er helt uden skrupler - og hvor langt vil Luka egentlig gå for at vinde?

Menneskejægeren 2: Uden regler er ligesom sin forgænger en blanding af bog og tegneserie, et oplagt format til det knap så læsevante publikum, der ikke har lyst så meget tekst. Det er spændende læsning med både begivenhedsrige forfølgelser og mystiske skurke, der ikke står tilbage for noget. Luka bliver også sat i noget af et dilemma; for hvor langt skal man gå for at få det, man ønsker sig allermest? Historien slutter kun delvist og desværre må man vente lidt med at få løsningen på hele affæren, for den sidste bog i trilogien om Menneskejægeren udkommer først i maj 2010.

Forfatteren og tegneren Jan Kjær er også en af mændene bag Taynikma-serien, hvis seneste bind Legenden om Gekko netop er udkommet.

Forfatter: Jan Kjær
Illustrationer: Jan Kjær
Forlag: Carlsen
Sider: 105
Udkommet: 25. november 2009

 


ANDRE BØGER

HALF BAD - HALVKODE

27. mar. 2014

Debutanten Sally Green forsøger at få heksene tilbage på toppen.

 

ALFETEGNET 3: KRAKENS GAB

29. jan. 2014

Underholdende læsning med løftet pegefingre om menneskers rovdrift på miljøet.

 

VINTERSJÆL 1: MODLYS

9. mar. 2014

Illustrationerne er klart det bedste ved den første Vintersjæl-bog.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2009

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.