preload loader

VILDHEKS 2: VIRIDIANS BLOD
Forfatter
: Lene Kaaberbøl
Omslag og vignetter: Anders Walter
Forlag: Alvilda
Sider: 170
Udkommet: 6. april 2011
Da Troldspejlet mødte den danske fantasyforfatter Lene Kaaberbøl i efteråret, var hun ved at lægge sidste hånd på Viridians Blod, det andet bind i serien om vildheksen Clara, der har en helt speciel kontakt til dyr - en evne, der bestemt ikke er ufarlig.
 
Kimæra er nemlig stadig ude efter hende og selv om Clara helst vil holde sig langt væk fra den onde vildheks, bliver hun nødt til at tage affære, da hendes bedste ven Oscar forsvinder. Samtidig vil Shanaia have Claras hjælp til at få Kimæra ud af Vestmark - noget, hun absolut ikke har lyst til!

Vildheks 2 er ligesom forgængeren fyldt med magi, spænding og masser af dyr - men denne gang er dyrene langt fra lige så søde! Især er en gruppe måger og såkaldte søstre-fugle meget ubehagelige, og giver klare mindelser til Alfred Hitchcocks næsten 50 år gamle gyserklassiker Fuglene. Det er effektivt - og frem for alt meget uhyggeligt!

Vildheks-serien kan absolut anbefales til alle unge fantasy- og dyreelskere, og faktisk er det også det univers, som forfatteren Lene Kaaberbøl selv ville flytte til, hvis hun skulle vælge. I virkelighedens verden er der mange ting, der er umulige, men sådan er det ikke, når man skriver fantasy - her kan alt lade sig gøre.

Treeren, Kimæras hævn, kommer til efteråret og endnu flere bøger om vildheksen Clara følger.Vildheks 2Vildheks 2
SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2011

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.