preload loader

LOFTET


Det er absolut sandsynligt, at du ikke vil kunne tvinges op på mørke lofter i lang tid efter at have læst denne bog - for hvem ved, om der gemmer sig andet end nullermænd og skrammel deroppe…?

Julian er lige flyttet ind i en gammel bolig sammen med sin familie. Med til bygningen hører et stort loft, der rummer alle mulige ting, som tøj, bøger, støv… Og et uigennemtrængeligt mørke! Og i mørket kan der være ting, man ikke umiddelbart kan se. Julian hører i hvert fald en stemme, der kalder på ham, efter besøget på loftet - og hvad er det for en mystisk maske, der ligger gemt i støvet deroppe?

Selvom bogen er letlæst og forholdsvis kort, er den absolut ikke for de alleryngste. Både historien og stemningen i Singh og Normanns Loftet er rigtig god, og det er absolut sandsynligt, at læseren ikke vil kunne tvinges op på lignende steder i lang tid efter læsningen… For hvem ved, om der gemmer sig andet end nullermænd og skrammel deroppe?

Det er ret ærgerligt, at bogen ikke er længere end de 75 sider, for de første 60 sider virker nemlig som én lang optakt, der bygger op til en rigtig spændende og uhyggelig historie, der desværre først for alvor går i gang kun få sider før, bogen slutter. Plottet kunne sagtens have båret en længere historie, hvor masken for alvor kom i spil. Bogen er gennemillustreret i sort/hvid af Ole Comoll Christensen, og det er helt sikkert de mørke illustrationer på loftet, der fungerer bedst, da den uhyggelige stemning i teksten her underbygges af de skyggeagtige tegninger.

Forfatter: Anan Singh og Natalie Normann
Omslag og illustrationer: Ole Comoll Christensen
Forlag: Rosinante
Sider: 75
Udkommet: 25. maj 2011


Loftet
LoftetLoftet

SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2011

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.