preload loader

WILLIAM & ATHENA 3: PRØVELSERNES HUSE


William og Athena er kommet til Mexico, og her skal de gennemgå fem prøver fra mayaindianernes hellige bog Popol Vuh!

Sporet i Egypten ledte videre til El Castillo-pyramiden, og derfor er William og Athena draget til Mexico for at undersøge den nærmere. Deres planer ændrer sig dog drastisk, da William falder ned i en sø, og Athena hopper efter ham - for under søen gemmer der sig en kæmpe underjordisk gangsystem fyldt med farer!

De to eventyrere må derfor enes for at løse de fem prøver, de bliver stillet overfor: Kulde, mørke, jaguar, flagermus og knive - ellers kommer de ikke ud derfra med livet i behold!

I to første bøger i Kit A. Rasmussens eventyrserie var Athena en ret irriterende hovedperson, fordi hun havde en virkelig negativ holdning til alt og alle. Hun er blødt lidt op i Prøvelsernes huse men tager stadig nogle ret uforståelige beslutninger.

Når det er sagt, er William og Athenas oplevelser vældig spændende at følge: Der er snedige fælder og god action, men desværre kommer den interessante, overordnede historie ikke så meget videre. Måske får vi mere at vide i næste bog?Forfatter: Kit A. Rasmussen
Omslag: Anders Walter
Forlag: Høst & Søn
Sider: 150
Udkommet: 30. marts 2012SE OGSÅ:

WILLIAM & ATHENA 1 OG 2

Ny Indiana Jones-inspireret serie for 9-12-årige med en yderst sej og sur teenagepige, en arkæologiinteresseret overtroisk dreng og et spændende, gammelt mysterium!

 

SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2012

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.