preload loader
 

KAOSTVILLINGER - BOG 1

De fleste forfattere arbejder alene, men af og til forener to populære forfattere deres kræfter og skaber noget sammen. Den nye serie Kaostvillinger er skrevet af de to australiere Garth Nix og Sean Williams, der begge har en lang række gode fantasy-bøger bag sig - så umiddelbart samarbejdet virker ret lovende.

Ligesom der er to forfattere er der også to hovedpersoner, nemlig tvillingerne Jack og Jaide, der bliver nødt til at bo hos deres sære bedstemor X, efter familiens hus er eksploderet. Selvfølgelig er hverken bedstemoderen eller de to søskende helt almindelige, og snart er selveste Ondskaben ude efter dem!

Fantasy-universet i Kaostvillinger er omgærdet af en del mystik, for det er ikke meget information læseren får - det gør, at man føler med tvillingerne hele vejen, fordi de heller ikke aner, hvad der sker, men det gør det også en kende forvirrende. Præcis som i Garth Nix' serie Rigets Nøgler bugner det nemlig af fantasi og gode ideer, og man sidder tilbage med en hel masse spørgsmål, fordi man ikke får opklaret særlig meget i den første bog - faktisk er man ikke engang sikker på, hvad en kaostvilling er…

Måske får man lidt mere overblik i det næste bind i serien, der udkommer i foråret 2013, og som der er en lille appetitvækker på sidst i bog 1.

Forfatter: Garth Nix og Sean Williams
Forside: Imperiet
Forlag: Rosenkilde & Bahnhof
Sider: 322
Udkommet: 21. maj 2012

 SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2012

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.