preload loader

INFERNUS: DE TAKNEMMELIGE DØDE


Morgan er kun teenager, men ekspert i dæmonologi. Derfor arbejder han som hemmelig agent for MI9; et firma der har specialiseret sig i sager med overnaturlige hændelser.

Han er blevet kaldt til landsbyen Machecoul i Frankrig, fordi der har været flere tilfælde af blodregn - et uhyggeligt fænomen, hvor det simpelthen regner med blod! Morgan er sikker på, at den gamle slotsruin i byen er nøglen til det hele, men hvad er der dog foregået på det gamle slot?
 
Benni Bødkers nye serie lægger rigtig godt ud med det første bind De taknemmelige døde. Infernus-serien tager udgangspunkt i virkelige personer og historiske hændelser, og det gør det hele meget mere uhyggeligt - at der faktisk har levet så grusomme personer i virkeligheden! Morgan er også en meget interessant hovedperson. I den første bog får man lidt informationer, der tyder på, at han skiller sig ud fra andre mennesker, og det bliver spændende at følge ham fremover.

Teksten i bogen er ikke umiddelbart letlæselig, og indholdet er bestemt heller ikke for de mindste, selvom illustrationerne og den korte længde kunne tyde på, at bogen er til en yngre målgruppe, og det passer ikke helt sammen. Bind to, Angantyrs sværd, udkommer til september, og så lærer vi forhåbentlig lidt mere om den mystiske Morgan…

Forfatter: Benni Bødker
Illustrationer: Simon Bukhave
Forlag: Gyldendal
Sider: 92
Udkommet: 6. juli 2012

ANDRE BØGER AF BENNI BØDKER:

PROJEKT KERBEROS 5-6

De sidste to bind om Projekt Kerberos afrunder historien godt, og hele serien er bestemt anbefalelsesværdig, hvis man er til letlæst, actionfyldt sci-fi!

 

SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2012

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.