preload loader
 

Forfatter: Alex Scarrow
Forside: James Fraser og Neil Spence
Forlag: Buster Nordic
Sider: 419
Udgivelse: 9. november 2012

Time Riders

TIME RIDERS

Tidsrejser har været et populært emne, siden H.G. Wells udgav science fiction-historien Tidsmaskinen i 1895. Men det er sprængfarligt stof, for forfatteren skal virkelig holde tungen lige i munden, hvis det skal hænge ordentligt sammen. Alex Scarrow har dog taget springet og vovet sig ud i en ny bogserie, der netop er centreret om tidsrejser - Time Riders.

Liam, Maddy og Sal skulle alle være døde i ulykker mellem 1912 og 2026, men i sidste øjeblik rekrutteres de til en organisation, der beskytter verden mod tidsrejsende. En lille ændring i fortiden kan nemlig betyde kolossale ændringer i fremtiden - og mange er interesserede i at ændre verden. For eksempel er Paul Kramer ikke helt tilfreds med udfaldet af 2. Verdenskrig, så han beslutter sig for at rejse tilbage i tiden for at hjælpe Hitler! Men hvad vil det betyde for vores nutid?

Time Riders er en rigtig god og rå science fiction-roman, der samtidig også formidler historie på underholdende vis, og Alex Scarrow springer elegant rundt i tiden uden alt for store problemer. De alternative historielinjer er nervepirrende og foruroligende, for det er en meget fascinerende - og skræmmende - tanke, at hele vores verden kunne ændres totalt, hvis historiske begivenheder af større eller mindre grad var faldet anderledes ud.

Time Riders er den første bog i en serie, men kan sagtens læses alene. 

 SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2012

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.