preload loader
 

Forfatter: Henrik Einspor
Illustrationer: Rasmus Jensen
Forlag: Løse Ænder
Sider: 221
Udgivelse: Januar 2013

MAX SKRÆK 8 - HALLOWEENFESTEN

Den rigtige skrækskuespiller Max Schrecks død var relativt fredelig, men i Henrik Einspors horrorserie blev Max Skræk dræbt med et stykke forgiftet kiksekage. Men hvem blandede rottegift sammen med palmin og kakao? Svaret får vi i seriens sidste bind, Halloweenfesten.

Det sidste bind om det levende skelet og kiksekagemysteriet er delt ind i to dele, der først følger Isabel og Strøms kiksekage-konkurrence på Aldershvile, plejehjemmet, hvor sidstnævnte Strøm bor. En konkurrence, der forhåbentlig afslører morderen - hvis vedkommende altså har deltaget!

I anden del holder Isabel en storslået halloweenfest - en oplagt lejlighed til ballade - og det bliver der også i den grad, for både Isabels rival Vivian og Max Skræks morder har lagt nogle skumle planer, der ender ud i en hæsblæsende - og meget morsom - finale.

Henrik Einspors Max Skræk-serie er mere grin end gys, men det gør absolut ikke noget, for det er en meget underholdende blanding. Den temperamentsfulde Isabel og det levende skelet er et umage, men rigtigt godt makkerpar, og har man læst de syv forrige bøger i serien, skal man naturligvis ikke gå glip af den spændende afslutning på mysteriet! Rasmus Jensen har igen leveret de fine illustrationer, der rammer Einspors tone mellem horror og humor rigtig godt.

 


ANDRE BØGER

HALF BAD - HALVKODE

27. mar. 2014

Debutanten Sally Green forsøger at få heksene tilbage på toppen.

 

ALFETEGNET 3: KRAKENS GAB

29. jan. 2014

Underholdende læsning med løftet pegefingre om menneskers rovdrift på miljøet.

 

ENGLEFALD

22. feb. 2014

Brutal, fascinerende og svær at lægge fra sig.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Bøger > 2013

© Copyright DR 2018. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.