preload loader
 

THE DARK KNIGHT (DVD)

Da Troldspejlets seere for nylig stemte om, hvilken superhelte-filmatisering, der er den bedste, fik Batman-filmen The Dark Knight en suveræn førsteplads, foran både Iron Man og Batman Begins. Så mon ikke DVD'en bliver en af årets mest populære julegaver? Vi har set på 2-disc-udgaven.

Batman har ikke superkræfter, men han er alligevel en superhelt - det er et af Batmans-mytens særkender - men man må sige, at The Dark Knight-filmen er tæt på at gør ham både usårlig - og flyvende. Filmen er proppet med imponerende stunt- og special-effects scener, der bliver svære at overgå i kommende Batman-film.

Batman er naturligvis hovedpersonen i sin egen film, men han får skarp konkurrence fra Batman-universets mest utrolige superskurk, Jokeren. Og Jokeren er som altid god til at få opmærksomhed om sine spektakulære forbrydelser.

Batmans klassiske og uundværlige køretøj er naturligvis Batmobilen - men selvom den er hårdfør, kan den ikke klare alt. Og i The Dark Knight får vi et helt nyt køretøj - en slags motorcykel, som skaberne dog insisterer på er noget helt for sig - en såkaldt Batpod.

Allerede under optagelserne i sommeren 2007 besøgte Troldspejlet studierne i England, hvor en del er af filmen er lavet. Og vi mødte Chris Corbould - manden, der byggede Batpod'en.

2 Disc-udgavcen af The Dark Knight går selvfølgelig også bag kulisserne, og der er andet godt og sjovt materiale blandt bonus-tilbudene, som f.eks. originale nyhedsprogrammer fra Gotham City.

Instruktør: Christopher Nolan
Medvirkende: Christian Bale, Heath Ledger, Maggie Gyllenhaal, Morgan Freeman, Gary Oldman, Michael Caine, m.fl.
Distribution: Sandrew Metronome
Biografpremiere: 23. juli 2008
DVD udgivelse: 9. december 2008

 

ANDRE FILM

EKSTRAMATERIALET GØR GRAVITY PÅ BLURAY DET HELE VÆRD

Gravity er dog stadig en film der hører hjemme i biografen.

 

CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER

Captain America er Marvels ældre superhelt og nu er han klar med sin anden film på egen hånd.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2008

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.