preload loader
 

ICE AGE 3: DINOSAURERNE KOMMER

Da den første Ice Age-film blev planlagt for snart 10 år siden skulle den have været lavet som 2D-tegnefilm og instrueret af veteranen Don Bluth. Men gammeldags tegnefilm var begyndt at gå dårligt i biograferne, så producenten Fox skiftede Don Bluth ud med Chris Wedge, der havde arbejdet med computeranimation i nogle år. Og snart var projektet genfødt - og i 2002 kom så den færdige film, der blev en enorm succes. I 2006 kom fortsættelsen og nu er tredje og sidste Ice Age-film så klar. Dennegang er der nye figurer med - men heldigvis også de gammelkendte og den maniske gnaver Scrat har som altid enorme problemer at slås med.

Scrat har dog endnu ikke overtaget hovedrollen i Age Age 3, og det er stadig vore tre venner mammutten, dovendyret og sabeltigeren, det handler om. Men gruppen trues af opløsning, især fordi mammutten er i færd med at stifte familie.

Også dovendyret Sid drømmer om at få børn, men han nøjes med at forsøge på adoption, da han finder tre æg, som viser sig at indeholder tre små dinosaurus-unger. Men selvom Sid i sit stille sind håber, at de er forældreløse, så er de tre små dinoers mor i nærheden.

En ny figur dukker også op. Hans navn er Buck og han er et af den slags væsener, der ikke blot kan alt, men som også gør opmærksom på sine egne fortræffeligheder. Buck bliver vigtig for alle dyrene, for han skal hjælpe da Sid forsvinder ind i en farlig jungle befolket af forhistoriske væsener. Væsener, der måske nok er uddøde men som filmens computeranimerede har levendegjort med stor fantasifuldhed.

Ice Age 3 har mængder af den humor, vi allerede kender fra 1'eren og to'eren - og så foregår den altså mest i grønne omgivelser og knap så meget i istid. Den er lavet i 3D og heldigvis bliver den også vist i flere danske biografer i den version.

Filmen får biografpremiere onsdag d. 1. juli

 

ANDRE FILM

EKSTRAMATERIALET GØR GRAVITY PÅ BLURAY DET HELE VÆRD

Gravity er dog stadig en film der hører hjemme i biografen.

 

CAPTAIN AMERICA - THE WINTER SOLDIER

Captain America er Marvels ældre superhelt og nu er han klar med sin anden film på egen hånd.

 


SØG PÅ DR.DK/TROLDSPEJLET

Søge formular

 
Følg Troldspejlet på Facebook
Følg Troldspejlet på Instagram

 


 

 

 

 

 
 
 
Du er her: dr.dk > DR1 > Troldspejlet > Film > 2009

© Copyright DR 2017. Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.